Van de Bank plaat.


Het weekend is weer voorbij.
Dat betekend een nieuwe van de Bank plaat.
Het is de eerste week van september.
September is de herfstmaand of fruitmaand.
Maar ook de oogstmaand, een maand voor ons dagelijks brood.
Deze maandag is de keuze gevallen op Joe Cocker met het nummer, The Simple Things.
dit nummer stond op de weblog van Ollie.als favoriet uit het lijstje van Fotorantje.

Aanstaande vrijdag is er weer nieuwe “the Bank’s show” op “Bank’s Radio”.
Mocht je een verzoekje hebben, laat het Hans Bank weten, hij zal deze dan meenemen in de uitzending.
Graag je verzoek tot en met de woensdag aanvragen, moet even onder de bank kijken of ik deze wel in mijn verzameling heb.
Trouwens daar haal ik de muziek altijd vandaan, soms onder het stof, vaak een blinde greep, als het maar goed in het gehoor ligt.
Een fijne week gewenst.

19 gedachten over “Van de Bank plaat.

  1. ollie

    Nieuw schooljaar voor de kinderen ; Laten we het bij de week van Roger Waters houden die vrijdag 70 is geworden ! Another Brick in the wall part 2 !

  2. Suske

    nu de zomervakanties voorbij zijn en we alleen maar kunnen wegdromen bij foto’s videos en natuurlijk onze herinneringen. living in the past van Jethro tull past uitstekend hierbij.

  3. prlwytskovsky

    Goeiemorgen Hans, op deze maandagnacht. Deze week weer een warmte dip naar de 27 graden? Krijg het al warm van de gedachte alleen al. Maar Hans: ons verzoekje voor deze show is van Bucks Fizz met The Land of Make Believe.
    Wij wensen je succes met de show en tot dan dan.
    Groetjes van Peter & Petra.

  4. Zilvertje

    Sunday Morning Sunrise van Kevin Coyne kan die er nog bij, zo mooi, ik was die man helemaal vergeten, zo goed, helaas is hij dood, denk ik, ik ben hem uit het oog verloren. Door Blew heb ik hem weer gevonden.

  5. די מריו

    Ik ga deze week voor Skunk Anansie met Weak As I Am. Gewoon omdat het zo’n lekker nummer is om naar te lusiteren, om mee te zingen. En nog mooier, als Dinnetje hem zingt.

    Love As Always
    Di Mario

  6. cheet

    Kwam in mijn lijstje Visitors van Abba weer tegen,
    een redelijk onbekend nummer van ze (tenminste bij veel mensen)
    maar vind hem zelf zo leuk!
    Simpele dingen kunnen soms heel moeilijk zijn voor bepaalde mensen,
    maar schouders eronder en niet zeuren
    want dat helpt toch niet 😉

    Fijne uitzending en zoektocht !

  7. Zilvertje

    Just the way you are van Billy Joel. Het is mijn Billy maand. Mag die?

    Het verschil tussen vrijdag en vandaag op de Kruisberg. De mensen zijn allemaal naar huis, of aan het werk, het was kouder, de wilde paarden 12 en de buffelkoeien 6, lopen nu gewoon op het pad, machtig mooi om te zien, maar moet wel lef hebben om er toch langs te gaan, ik heb gewoon zachtjes gezegd: dag lieverdjes, ik fiets even door jullie duinen en doe verder niks.

    De zee was wild, veel schuim, water tot aan bijna de rand van het duin, maar het was er heerlijk, ik lag gewoon een uur te kijken, naar mannen in de lucht in zo een vliegzak, naar ruiter met paard, naar veel schuim, het leek wel sneeuw, ohh, ik ga nu bijna elke dag, wat zalig en ik heb nu zulke fietsbenen, kan gewoon na mijn werk en toch op tijd het eten op tafel.

  8. Sjoerd

    Deze week vraag ik een nummer aan van Patricia Mae Andrzejewski, ofwel Pat Benetar. Het klinkt enorm maar dez dame uit Brooklyn was betrekkelijk klein en had een stem waarmee je de oorlog kon winnen. Net als in de liefde. Love is a Battlefield is dan ook mijn verzoekplaat van deze week. Van oorsprong studeerde deze dame voor operazangeres, wat haar gigantische volume wel kan verklaren.

  9. די מריו

    Hoi Hans,
    Ik ben net op school geweest vanochtend. Aba is nu brood aan het smeren. Het was heel leuk vanochtend op school. Vanmiddag mag ik weer. Eigenlijk zou iedereen naar school moeten kunnen. Misschien kunnen Kinderen Voor Kinderen met Het Begin Van Het Einde dat iedereen duidelijk maken.

    Ik ga snel eten… Jiepiee… ik mag zo weer naar school.

    Love As Always
    Di Mario

  10. Vertelmenneke

    Jo Cocker heeft prachtige mimiek en non verbale uitdrukkingen met zijn handen en gezicht tijdens zijn optredens. Mooie , rauwe stem en goede nummers.

Reacties zijn gesloten.