SAIL 2015.

Vandaag zal het wel druk zijn langs het Noordzeekanaal, want tussen 10.00 en 16.00 uur komen de schepen die Amsterdam aandoen voor SAIL2015 binnen.
Honderdduizenden mensen zullen zich weer langs de oevers opstellen om de intocht te zien en ik zal daar niet tussen staan.
Eens in de vijf jaar varen tijdens SAIL Amsterdam de mooiste tall ships en andere boten door de havens van Amsterdam.
Men beweerd dat dit jaar het feest nog groter zal zijn dan voorheen,
niet alleen zijn er vanaf 19 tot en met 23 augustus zijn zo’n 600 schepen te bewonderen rond de Oranjehaven (IJ-haven) maar er zijn er volop evenementen in de stad.
Op de site van Sail 2015 staat veel informatie, zoals het complete programma.
Er is ook live te volgen waar de schepen zich nu bevinden op de website:
where-are-the-tall-ships .


e bouw van de grootste zeesluis ter wereld van A tot Z Zeesluis IJmuiden.

10 gedachten over “SAIL 2015.

  1. Mirjam Kakelbont

    Het leukst vind ik dat de “Oosterschelde” meevaart. Dat schip heeft jarenlang bij ons voor de zaak in Rotterdam gelegen. Prachtig!
    De Sail is aan mij niet zo besteed. Het is Amsterdam, hé? Grapje hoor 🙂 Ik vind het leuk om op tv te zien maar in levenden lijve hoeft van mij niet. Wel hartstikke gaaf dat je de Netcamviewer op je blog geplaatst hebt!
    Lieve groet

  2. די מריו

    Als ik boten bekijken, dan bekijk ik het liever van werkboten. En die komen dan weer meer voor bij Rotterdam of in Zeeland. En al die mensen.. ik moet er even niet aan denken. Op je webcam is het nu rustig.

    Love As Always
    Di Mario

  3. Lies

    Een hele belevenis, Hans !
    Lie(f)s.
    @Ik krijg ‘error’ en een zwart vlak bij de Webcam. ’t Zal wel mijn pc zijn.

  4. Peter

    Leuk dat jij er aandacht aanbesteed maar mij zie je daar niet bij. Drukte hou ik al niet van en bootjes kijken al helemaal niet. Maar ja: ieder zijn meug.

    Fijne dag en groetjes: Peter.

  5. John

    Ik zal er ook niet staan, en ik zal er ook niet tijdens de sail zijn. Ik houd niet van dat soort evenementen. Zeilboten van rijken bewonderen doen andere mensen maar.

Reacties zijn gesloten.