Pakhuys.

Op 21 september 2021 schreef ik over een bezoekje op de fiets aan de stad en kwam terecht op de Muurhuizen, daar heb ik al heel wat logjes over geschreven.
Maar goed, dat terzijde, op de Muurhuizen staat het oude pakhuis op Muurhuizen 58, enigszins verwaarloost en in de reacties viel het op dan men het wel jammer vond dat het pakhuis in zo’n desolate toestand erbij stond.
Maar er is hoop, het pakhuis krijgt een woonbestemming, bestaande uit 14 appartementen
(ca. 43 tot 73m²) op één van de mooiste plekjes van Amersfoort.
Met een verkoopprijs vanaf € 305.000,- tot € 495.000,-, dat is flink aan de prijs, maar het Pakhuys heeft al verschillende liefhebbers al helemaal ingepakt.
Verdere informatie is te vinden op de website woneninpakhuys1892.nl.Het Pakhuys in 2021.

Het Pakhuys nu bewoonbaar.

14 gedachten over “Pakhuys.

  1. rietepietz

    Inderdaad wel flink aan de prijs want zó groot zijn de appartementen niet. Het gebouw lijkt ook niet groot genoeg voor zoveel appartementen maar dat kan gezichtsbedrog zijn. In ieder geval wél nuttig dat er woonruimte van gemaakt is.

  2. mizzD

    Véél beter dan dat het staat te verpauperen.. en zeker nu met die woningnood. Hoge prijzen, maar blijkbaar zijn die tegenwoordig vrij normaal.. en blijkbaar kunnen de mensen het zich veroorloven. Voor zo’n unieke plek valt het me eigenlijk nog mee.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *