Warme zomerdag.

Tijdens deze warme dagen droom je wel rustig weg, in de zwoele lucht.
Je kijkt eens rond en ziet iedereen wel genieten van de zon.
Zelfs de jongere generatie, als ze op hun mobiel aan het turen zijn naar hun Pokémon.
De zomer geeft meer ruimte in de vrijheid van bewegen en de andere sekse heeft opeens nog meer belangstelling dan anders.
De zon geeft niet alleen verbrande schouders maar ook een warm gevoel van binnen.
Het jagen en versieren is weer in volle gang, de zee het zwembad al het buiten gebeuren heeft weer de belangstelling, als ze niet op hun mobiel aan het turen zijn naar hun Pokémon.
Dan denk je terug aan je eigen jonge jaren en herinner je de mooie momenten uit de zomer’s van toen, zonder afleiding van een mobiel.
Zucht, was ik maar weer een dagje 18.

12 gedachten over “Warme zomerdag.

  1. Mirjam Kakelbont

    Heerlijk, warme zomerse dagen. En ze gaan zo snel voorbij (-: Wat moet het fijn zijn om in een land te wonen waar het altijd zomer is. Aan de andere kant: ook weer saai. Herfst vind ik ook een mooi seizoen.
    Lieve groet

  2. merel

    iedere leeftijd heeft zijn charme
    Niet dat ik voor Pokemon ben maar het voordeel is wel dat ze dan eens naar buiten komen

  3. Bertie

    Nog even jong te willen zijn, hm, alleen de goede dagen dan 😉
    Mooi filmpje, zo gewonnen zo geronnen

  4. Renesmurf

    Ja, toch fijn om daar aan terug te denken. Ik heb nog steeds geen mobiel, maar mijmer wel eens over het feit dat ik nog zonder internet heb geleefd.

  5. catharina

    zou wel weer 18 willen zijn want toen waren er geen lichamelijke ongemakken, maar op me 18e
    is ook mijn leven drastisch verandert door ziekte, nee wil geen 18 meer zijn

  6. Trudy

    Ben heel blij dat ik nu een lekkere oude tor ben, ik vind dit de mooiste jaren van mijn leven. Toen ik 18 was draaide ik zware nachtdiensten en was ik alleen maar met poep en pies bezig en dood en ernstig zieke mensen, ik moest veel leren en had voor me gevoel altijd dienst, nee, ik geniet nu veel meer. :^)

    Later in de verpleging ging het beter, maar zo rond mijn achttiende waren het tropenjaren om maar bij het weer te blijven.

    Heb de show aan, begint al prachtig, mooi nummer.

  7. Morgaine

    De zomers van toen, dan echt toen ik nog kind was en het badje voor mij werd opgezet of ik naar het grote zwembad mocht van mijn opa en oma en zij mij brachten en weer haalden, of de middagen op de woensdag als het al zo warm was, naar mijn vriendin, Sloterparkbad buitenbad, samen, en in de avond, liepen we in onze badpakken en door mijn moeder zelf gemaakte badjassen zo door naar binnen om dan les te zwemmen voor onze C diploma, en onze B ook al, hahahahaha ja dat waren de tijden 😀

    En zo nu en dan, als mijn vriendin er niet was, en ik ook niet bij mijn opa en oma was, dan ging ik naar het Jan van Galen zwembad bij ons… vlak langs de snelweg…

    X

Reacties zijn gesloten.