Van de Bank plaat.


Je reis in 2017 gaat gestaag door.
De eerste maand is voorbij.
The day before you came.
De van de Bank Plaat is deze keer:
Abba met het nummer “The Day Before You Came”.

Aanstaande donderdag is de een nieuwe “Bankshow” op “Bank’s Radio”.
En op zaterdag van 11.00 – 13.00 uur bij: Radio ELS te beluisteren.
Mocht je een verzoekje hebben, laat het Hans Bank weten,
hij zal deze dan meenemen in de uitzending.
Je verzoek kun je aanvragen tot aanstaande woensdagochtend 12.00 uur,
moet even onder de bank kijken of ik deze wel in mijn verzameling heb.
Trouwens daar haal ik de muziek altijd vandaan, soms onder het stof,
soms een blinde greep, als het maar goed in het gehoor ligt.
Wens je een goede week toe.

13 gedachten over “Van de Bank plaat.

 1. Suske

  ABBA is nog steeds goed, niets verouderd.
  Voor deze week valt mijn keus op Bryan Ferry met the price of love.

 2. Leidse Glibber

  Blijft gezellig Abba , vraag mij opeens af die bank doet mij denken aan de bank van het Willy Dobbe Plantsoen uit de Fred hacheshows dacht ik. Daarom misschien maar eens in deze weken van stamppotten het nummer Zuurkool met vette jus aanvragen van Sjef van Oekel. 🙂

 3. Kakel

  Heel mooi nummer, Hans! Ik heb er niet bijzondere herinneringen aan maar luisterde er altijd graag neer. Een hoopvol verhaal waar iedereen graag in gelooft.
  Wil je voor mij alsjeblieft “Life is life” draaien van Opus? Voor iedereen die een beetje een aanmoediging nodig heeft. Omdat het regent. Omdat de zon niet schijnt. Omdat het te warm is of te koud. Omdat er klontjes zaten in de zelfgemaakte pudding (gats, wat ouderwets!) of omdat het nog geen voorjaar is…
  Voor iedereen dus (-:
  Sterkte met het verlies van je vriend, Hans…
  Lieve groet.

 4. willyfotoalbum

  Abba , altijd goed bij de start van de week Hans

  en “De fanfare van honger en dorst” van Jan De Wilde heb je allicht onder de bank liggen

  prettige avond

 5. tagrijn

  Goede song van Abba. Stomtoevallig zag ik het een paar dagen geleden ook voorbij komen in de Nachtclub van 192TV.

 6. Lies

  En weer kies je mooi, Hans !
  Nummer 10 staat op de verlanglijst: Miel Cools, De eglantier. Dankje !
  Lie(f)s.

 7. Peter

  Mooi hè Abba. Muziek die altijd blijft, vind ik. Maar nu ons verzoekje. In jou TT show hoorde ik iets van Don Quishocking. Daarbij herinnerde ik mij Opa’s 100e verjaardag. Ah toe wil jij die voor ons draaien? Vooral die teksten, prachtig vind ik die.
  Maak er een leuke week van en groetjes van: Petra en Peter.

 8. Morgaine

  Goeiemorgen Hans, ik ga er eentje aanvragen en ik vraag mij heel erg af, of jij deze kent, ik weet in elk geval dat mijn moeder het bestaan niet weet, denk ik.. anders had ze mij dat als kind wel al gegeven.

  Jaap Fischer: Suzanne….

  X

Reacties zijn gesloten.