Afscheid.

In de aflevering van de Bankshow van afgelopen weekend heb je het al kunnen horen.
Ik nam afscheid van twee webloggers, ze stopten met hun activiteiten op hun weblog.
Het zijn Zuster klievia en Zilvertje.
Nu zijn er wel meer webloggers gestopt in de loop der jaren en ik heb nu ongeveer veertien jaar een weblog, maar bij sommige geeft het een extra rot gevoel.
Deze personen staan dichter bij je omdat je toch een vriendschap opbouwt in al die jaren dat je elkaar volgt en zoveel dingen hebt gedeeld.
Maar er is ook iemand waarvan het nog moeilijker is omdat je beide in het zelfde dorp
bent geboren, de zelfde leeftijd hebt en die dan je regelmatig op de hoogte houdt van de
ontwikkelingen.
Het is Trudy die ik erg zal gaan missen, we hebben beide Zaans bloed.
Ook al ben ik al ruim 30 jaar weg uit de Zaanstreek, het blijft de streek waar je bent opgegroeid.
De nieuwtjes en haar verhalen over haar fietstochten naar het strand ik noem er maar een paar zal ik gaan missen.
Maar ze gaat een nieuwe invulling geven aan haar schrijftalent.
Dus via deze log wens ik haar heel veel succes met de nieuwe weg die ze is ingeslagen, op naar een nieuwe toekomst.

15 thoughts on “Afscheid.

 1. Matroos Beek

  Ik ben nog maar mijn derde jaar aan het bloggen, dus voorlopig doe ik nog wel door, het is aangenaam verslavend maar ook belastend omdat ik nog voltijds werk en zorg voor mijn moeder.
  Ik vind het heel jammer van Zilvertje omdat ik met haar een fijn contact onderhield en haar pas de laatste maanden ontdekte. Haar schrijftalent en verhaalkunst vind ik schitterend. Hopelijk krijgen we van haar meer te lezen via een andere weg.

 2. Bertie

  Er zijn er al veel gestopt, en nieuwe begonnen. Eenmaal zag ik een blogger doodziek worden en overlijden, dat was pijnlijk.

 3. Willy

  het is altijd jammer als iemand stopt met bloggen Hans
  ik denk dat de gemiddelde leeftijd van de bloggers vrij hoog ligt, en dat heeft zijn gevolgen..
  zonder de invloed van de sociale media te vergeten
  groeten

 4. Yova

  Ik heb ook gezien dat ze ermee stopte. Ik heb ook aardig vrienden ook mee gestopt zijn. En ook wel mensen overleden zijn. Heel triest. Wij zijn heel lang bezig met bloggen. Helaas hebben de mensen ook wat anders te doen. ?

 5. mizzD

  Altijd jammer als er een blog(ger) stopt.. je hebt al die tijd een beetje mee kunnen kijken in hun leven en ineens gaat de deur dan dicht.. zo voel ik dat. En met de ene heb je meer dan met de andere.. dat is zéker ook zo. Maar als men een leukere hobby gevonden heeft kún je ze alleen maar veel succes en plezier ermee wensen. Het is vervelender als een blog stopt door een overlijden.. dat maakte ik laatst mee en dat was ook nog eens irl een superlieve vriendin geworden.. dat raakte me echt wel heel erg diep.
  Groetjesss!

 6. די מריו

  Er zijn er een hoop gestopt, sommige hebben afscheid genomen, sommige zijn zonder enige spoor gestopt, sommige zijn overleden. Loggen vergrijsd en dan krijg je dat. Maar het blijft leuk om te doen.

  Love As Always
  Di Mario

 7. Leidse Glibber

  Ik heb in de loop der jaren ook heel wat mensen zien stoppen, kwam destijds natuurlijk ook door het stoppen van weblog.nl toen zijn er een hoop gestopt.

Reacties plaatsen niet mogelijk.