Van de Bank plaat.


December, de feestmaand overal gezelligheid, lichtjes en versiering.
Heel vele genieten van het alles.
Maar niet voor iedereen is het feest.
Ziekte, gemis van een geliefde of eenzaamheid komen nu juist harder binnen.
Soms kunnen ze het wel uitschreeuwen!
De van de Bankplaat is deze week:
The Simple Minds met het nummer “(Don’t You) Forget About Me”.

Aanstaande donderdag staat de nieuwe “Bankshow” op de “Bank’s Radio” pagina.
Mocht je een verzoekje hebben, laat het Hans Bank weten,
hij zal deze dan meenemen in de uitzending.
Je verzoek kun je aanvragen tot aanstaande woensdagochtend,
moet even onder de bank kijken of ik deze wel in mijn verzameling heb.
Trouwens daar haal ik de muziek altijd vandaan, soms onder het stof,
soms een blinde greep, als het maar goed in het gehoor ligt.
Wens je een goede week toe.

15 gedachten over “Van de Bank plaat.

 1. Matroos Beek

  Mooi nummer Hans. En neen, ik zal hem niet vergeten, maar ik ben wel over mijn liefdesverdriet heen… Daarom vraag ik
  ‘I’m over you’ van Carmel
  Dank je Hans!

 2. willy

  een mooi nummer van “The Simple Minds”…

  en inderdaad geen feest voor iedereen

  groeten

  ps: vaak krijg ik bij het plaatsen van een reactie “error 405” te zien..

 3. Lies

  (Ook) jou vergeten én wat je me toevertrouwde wordt nu wel moeilijk, Hans…
  ‘Melboerenhond’ staat als volgende op het hoesje, alweer van onze grote vriend natuurlijk…
  Lie(f)s.

 4. Sjoerd

  Mij schoot net in de gedachte dat ik Basshunter met Boten Anna al een tijd niet meer voorbij heb zien komen. Maar met de Simple Minds is ook niet mis.

 5. mizzD

  Oooh.. echt wel een leuke plaat hè.. en zo’n mooie reden om ‘m te draaien!
  Doe voor mij maar Unforgettable van Nat King Cole dan.. of die uitvoering met z’n dochter Nathalie samen, die ze later in elkaar gedraaid hebben, want zij had haar vader toen ook al een tijdje niet meer.. die wel toepasselijk denk ik.

 6. די מריו

  Ik weet zeker dat Shirel de brief niet zal vergeten deze week. Volgens mij was ze gisteren al muziek aan het luisteren ervoor.

  Love As Always
  Di mario

 7. Peter

  Goeiemorgen Hans. Had ik laatst een praatje met een buur over het milieu en dat dit niet iets van de laatste jaren is maar decennia onveranderd is. Getuige het 70’er jaren liedje van Ijf Blokker als Barend Servet met Waar komt die rotzooi toch vandaan. Wil je die eens voor ons draaien? Alvast bedankt en groetjes van Petra en Peter.

 8. klaproos

  dat plaatje vergeet je niet snel 🙂
  een heerlijke band en een zalig nummer,
  Hans ik wil graag het plaatje come on van Will Young aanvragen, ik weet niet of je het filmpje erbij kent…. van een bordercollie die niet precies doet wat hij moet doen, maar dan aan het einde… gaat alles gelikt, en heb je de tranen in je ogen van ontroering, dat heb ik nu ook afgelopen dagen, zóveel lieverds die de wereld onder hartjes willen zien…. zó gaaf

 9. John

  Mogguh Hans, Simple Minds staan hier ook in de platen en cd kast. HEt oudere werk dan tot aan de plaat waar deze single af kwam. IK vraag echter wat meer rockachtig aan in de vorm van lenny kravitz met american woman.

 10. francky

  Simple Minds is een goede keuze.
  Wat waren ze groot in de jaren 80.
  Voor deze week viel mijn keuze op Lene Lovich met Lucky Number.
  Fijnd dag.

 11. Marlou

  Hoi Hans!
  The Simple minds! Heerlijk.
  Ik wil trouwens wel van jou leren hoe je een videoclipje (van YouTube?)
  zo in je blog zet…
  Mij lukt het namelijk alleen om een link te plaatsen, maar ik zou het zo leuk vinden als mijn lezers het videootje alleen maar aan hoeven te klikken.
  Soms ook handig als je het over een film hebt en dan de trailer wilt laten zien.
  Wil je het mij leren?

  Groetjes van Marlou
  (mijn email-adres staat ergens rechtsonderin op mijn blog)

  .

 12. Yova

  December is voor ons deze reis geen feest. Omstandigheden. Gaat helemaal niet goed………Ik ben ook moe van. Je liedje ken ik. Weer eens leuk om te luisteren Hans. Ik wens mensen en kinderen heel veel plezier met deze feestmaand.

 13. ZON-nebloem

  december is echt wel de feestmaand en de drukste maand van het jaar
  Dit jaar ben ik thuis, nu kan ik extra genieten
  Je muziekkeuze is goed, ik kom vaak gouwe ouwe tegen
  Een @->- voor jou.

Reacties zijn gesloten.