Elk nadeel.

“Elk nadeel heb se voordeel”, is een uitspraak van Johan Cruijff.
Zo zie ik ook de afgelopen ziekte periode omdat er ook positieve veranderingen hebben plaats gevonden.
zo ben ik de afgelopen weken de nodige kilo’s kwijt geraakt en dat motiveert weer om daar verder mee aan de slag te gaan.
Zo heb ik ook minder last van mijn luchtwegen en kan ik na jaren weer ruiken.
Dan is het een feest als je voor iemand koffie zet en je dan geur van koffie ruikt, mijn haren gingen recht op staan.
De geur van thee of je eten weer ruiken en nog fijner is dat je dan ook proeft wat je eet.
Nu ruik je natuurlijk ook de minder prettige geuren, maar dat weeg niet op tegen de positieve ontwikkeling.
Bewegen gaat steeds beter, ik wandel weer maar merk dat ik wel moet opbouwen.
Zo heb ik afgelopen zondag weer een aardige wandeling gemaakt van 2,5 kilometer en ik moet zeggen het was een feest om dat te doen.
Maar soms val ik weer even terug, ik zie het als een uitdaging om er weer boven op te komen.


Het zondagse rondje wandelen.

Ook hier de eerste Krokussen, welkom.

17 gedachten over “Elk nadeel.

 1. Matroos Beek

  Bouw nu maar rustig op Hans en neem op tijd je rust. Heel fijn te lezen dat de zon weer in je schijnt en je kan genieten van lente- en andere geuren.

 2. Lies

  Hoe schreef ik dat ook weer in dat voorlaatste logje, ‘One day at a time’ ?
  ‘k Ben blij met elke stap vooruit die je zet, Hans, het positieve. Heerlijk hé !
  Lie(f)s.

 3. Marlou

  Ha die Hans,

  ik ben heel blij, dat jij weer aan het opkrabbelen bent.
  Lekker gewandeld!
  Heerlijke koffiegeur in je neus.
  Klinkt allemaal heel tof!

  Groetjes van Marlou

  .

 4. Noortje

  Het begin is er weer: 2,5 km lekker hoor in de buitenlucht. Dat je reuk weer is teruggekomen is natuurlijk ook mooi meegenomen. Mijn reuk en smaak zijn na een schedelbasisfractuur nooit meer voor 100% teruggekomen Maar ik was toen ook weer blij dat ik na verloop van tijd weer langzaamaan ging ruiken en mijn smaak terugkeerde.

 5. John

  De geur van koffie, zo lekker. Ik ruik ook altijd aan een opengemaakt pak voor het de bus in gaat.
  Toch een mooie afstand om weer op te bouwen. Ik ken er genoeg die het je niet nadoen.

 6. די מריו

  Langzaam opkrabbelen, maar je komt er beter uit zo te horen. Want wat kilo’s kwijt en je geur terug klinkt toch als iets heel moois.

  Love as always
  Di mario

 7. mizzD

  Oh ja! daar kan ik van meepraten.. ben ooit door een vervelende verkoudheid zowel m’n smaak als reuk kwijtgeraakt voor een vrij lange periode. Het meeste is weer teruggekomen na verloop van tijd.. hoewel ik sommige dingen nu nog steeds anders vind ruiken en smaken dan eerst. Maar elke keer als er iets weer terugkwam.. dat het weer gewóón rook of smaakte.. zalig! koffie inderdaad.. maar ook gebraden rundvlees.. gooh, ik wist toen niet dat ik dat zó gemist had, maar je merkt dan heel goed van wél hè!
  Wél typisch dat jij juist van de griep mínder last van je luchtwegen kreeg.. maar des te beter natuurlijk.. is het toch érgens goed voor geweest hè. Net als voor die kilo’s.. bij mij moet er ook het nodige af, maar ik word toch liever niet zwaar ziek hoor! 😉

Reacties zijn gesloten.