Familie Zwaan.

De familie Zwaan vermaakt zich wel, ze zwemmen in de vijver maken ruzie met meerkoetjes en als het plekje niet mee bevalt ga je ergens anders heen.
Zo ook deze keer kwamen ze aan wandelen over het fietspad, de kleintjes beschermend tussen mama en papa Zwaan in.
Maar je die korte kleine pootjes zijn niet zo geschikt om op te lopen, daar kun je beter mee zwemmen.
Dus wat doe je als die korte kleine pootjes moe worden, dan ga je zitten al is het midden op het fietspad.
Dat kun je als kind van mama en papa Zwaan rustig doen want die zorgen wel dat die lastige fietsers en scooters wel over de stoep gaan.
Maar mama en papa Zwaan hadden ook geen zin om de hele dag op het fietspad te blijven, dus met een kleine dwang ging de familie Zwaan toch maar terug naar het groen aan het water.

17 gedachten over “Familie Zwaan.

  1. Morgaine

    Ja, dat doen ze, een paar jaar terug nog, een familie gevolgd in de Literatuurwijk hier, het is eigenlijk heel gevaarlijk, maar ik wens toch altijd weer, dat het goed afloopt allemaal, zowel voor dier als mens!

    @dat huisje bij ketelmeer is geen trafo huisje, dat was en is nu juist de fun… het zijn toiletten 😉

    X

  2. Peter

    Pracht van een momentopname. Hier steken ze ook gerust een drukke autoweg over op hun gemakkie, en al het autoverkeer wacht dan geduldig.

  3. John

    Voor dieren is het in de mensenwereld eigenlijk levensgevaarlijk. Ik maakte pas nog een goed voorbeeld mee waar ik misschien nog eens over schrijf. Er zijn mensen die er rekening mee houden maar er zijn er ook die er niet om malen een dier dood te rijden.

  4. Marlou

    Hoi Hans,

    ohoh… gevaarlijke positie!
    Maar zwanen verdedigen hun kroost heel goed.
    Dus die zwemmen inmiddels lekker in de plomp…

    groetjes van Marlou

    .

  5. Sjoerd

    Ik zag gisteren ergens een filmpje waar papa zwaan het verkeer regelde en mama zwaan met de kleintjes overstak. Levensgevaarlijk ook.

Reacties zijn gesloten.