Minibieb.

Bij lieve Lies heb je ze al eerder kunnen bewonderen de Minibieb.
Nu zag ik er ook eentje in de wijk staan, zomaar bij een boom en vol met boeken.
Zo vond ik ook een aardige website minibieb.nl daar kun je ook zoeken in je omgeving naar een minibieb, mits aangemeld.
Maar men is bezig de website aan te passen, om het zoeken te verbeteren.
Het blijft een leuk initiatief, de minibieb heeft wel een vriendelijke uitstraling.


17 thoughts on “Minibieb.

 1. Wim

  Dat zijn inderdaad zeer leuke initiatieven, dat zie je hier ook wel vandaag de dag. Kleine kastjes bij huizen, waar je naar believen een boek kunt uithalen, met de bedoeling het ook weer door te geven, met andere woorden, je hoeft het niet eens terug te brengen. Of er veel gebruik van wordt gemaakt weet ik echter niet, ik maak er zelf geen gebruik van. Ik koop mijn boeken meestal tweedehands.

  Reageren
 2. mizzD

  Ben nog steeds van plan er zelf eentje neer te zetten in m’n voortuintje. Maar sinds er in onze wijk een heel pánd als zo’n soort van doorgeefluik voor boeken is opgezet, weet ik niet of er nog animo voor is. Ik zie er op wandel altijd overal hangen/staan en vind het nog steeds een leuk initiatief.

  Reageren
 3. John

  Hier op het dorp hebben we er twee staan. Ik haal er nooit boeken want ik heb er nog een berg die ik moet lezen. Nog van uit mijn SP tijd en ik er gewoon niet aan toe kwam. EN nu lees ik nog bar weinig.

  Reageren
 4. Skyblog

  Bij ons in de straat had ook zo. Later hebben dit weg gehaald. Toch jaren gezien. Of zijn ze verhuisd? Dat weet ik niet. Boeken in kleine bieb is zeker leuk. Het is leuke uitstraling. Leuke foto’s.

  Reageren
 5. די מריו

  Ik weet er hier in de stad wel een stuk of drie te zitten, maar ik heb er nog nooit ingekeken. Wel al een paar keer een zwerfboek op mijn fiets aangetroffen, dat is ook wel leuk.

  Love as always
  Di Mario

  Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *