Mag ik even jouw aandacht?

Dit bericht kwam ik tegen bij iemand op Facebook, maar ben vergeten wie.
Daar heb ik steeds meer last van dat na 19 jaar een burn-out te hebben,
mijn korte termijn geheugen me in de steek laat en het langere termijn geheugen steeds beter gaat functioneren en me in de nachten wakker houdt.
En ziek zijn is niet fijn, voor niemand.
Toen ik dus dit bericht las op de Facebook pagina, dacht ik gelijk dit ga ik delen.
Want iemand die zo jong is en andere wil helpen verdiend een groot compliment.
Want wat ze op haar pagina zannah-kersten schrijft is zo hart verwarmend.
Ze schrijft daar: “Ik maak boekenleggers omdat ik Stichting ALS Nederland wil ondersteunen bij hun onderzoeken naar deze verdrietige ziekte.
Daarnaast is mijn gedachte bij vrienden van mijn mama en papa.
Die lieve meneer en zijn vrouw met die hele lieve hondjes.”
Ik hoop dat ze veel geld mag ophalen, niet alleen de zieken verdienen het, maar zannah ook voor haar lieve actie.

17 gedachten over “Mag ik even jouw aandacht?

 1. Wim

  Dat is een zeer fraaie actie, en heel fijn dat je er aandacht aan besteedt Hans, hopelijk verkoopt ze er veel om deze ziekte te bestrijden, alle kleine beetjes helpen immers ? IKkheb net even gekeken, de teller staat op 205 euro ! ( 27-02-2020 / 23:29 )

  1. Matroos Beek

   Wat zijn er toch nog steeds ontzettend lieve kinderen die aandacht hebben voor anderen. Hoopgevend.
   Troost je Hans…. Ik zoek me soms suf omdat mijn geheugen me in de steek laat. Vooral met namen heb ik het moeilijk. Ik zie de persoon voor mijn ogen, maar kan niet meer op de naam komen. Vervelend.

 2. rebbeltje

  Vind het altijd heel bijzonder als kinderen zich inzetten voor de ellende en ziektes die ze om zich heen zien
  Dat geeft hoop voor de toekomst, want zij zijn de toekomst.

  Groetjes

 3. Marlou

  ha Hans,

  mooi, dat je het even onder de aandacht brengt.
  Mijn zwager is aan ALS overleden… ik ben er nóg verdrietig onder. Wat een lijdensweg…

  We mogen in onze handjes knijpen als we gezond zijn…

  Groetjes!

 4. klaproos

  Lastig hé Hans, maar de dingen waar je gevoel erg fijn en goed bij is, vergeet je minder snel is mijn ervaring, ja ik heb haar ook gezien op Facebook, en ALS, van dichtbij meegemaakt met een buurman..
  vreselijke ziekte.

  voor jou schijnt vandaag weer even het zonneke net als voor mij hier, laten we er maar dankbaar onder gaan lopen 🙂

 5. mizzD

  Volgens mij is dat ook gewoon een teken van ouder worden.. van dat geheugen. Als er na je 25e meer hersencellen afsterven dan bijkomen (wat ik dus weleens gelezen heb dat dat zo is), is het niet zo gek dat je de dingen van vroeger veel beter nog in je geheugen hebt kunnen opslaan.
  ALS is echt een kl*teziekte.. er is gelukkig nu veel aandacht voor.. ik wens dat meisje ook veel succes toe met haar actie.

 6. די מריו

  Dat is wel vervelend zo van je geheugen. Ik dacht gisteren ineens dat ik van veraf minder goed zag. Dat moet ik toch maar eens gaan onderzoeken. Ik wens de dame een mooie goede verkoop. Dat ze voor de stichting mooi veel geld mag ophalen.

  Love as always
  Di Mario

 7. John

  Dat probleem met geheugen heb ik ook. Bijzonder lastig al komt het bij mij niet door burn-out maar depressies die ik gehad heb, en ze vermoeden door het ongeluk.
  Idd een mooie actie. Ik hoop dat ze er veel verkoopt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *