Weer naar buiten.

De lockdown wordt zo langzaam aan afgebouwd.
Zo kunnen we weer een kopje koffie drinken op het aangepaste terras bij de vijver.
Dus dat zaterdag maar eens gaan doen en het was een verademing om toch weer tussen de mensen te vertoeven.
Alles netjes volgens de afspraak van 1,5 meter, maar toch gezellig.
Ouders met kinderen te zien een praatje met andere aan hun tafeltje het geeft toch weer het sociale gevoel.
Het waaide flink, maar daar heb ik geen hekel aan en we zaten toch uit de wind.
Dacht laat ik maar een foto maken van de fontein die het zwaar had met de harde wind.
Tijdens het maken van de foto werd ik getrakteerd op de waterdruppels van de fontein.
Zondag ook weer een wandeling gemaakt, via mijn route waar ik de minste mensen tegen kom.
Dat was deze keer ook weer het geval.
Me voorgenomen om maar gewoon weer elke dag naar buiten te gaan en een wandeling
te maken.
Is gezonder dan corona kilo’s vergaren door binnen te blijven zitten.
Ik durf weer naar buiten, maar door afstand te houden.


De fontein heeft het zwaar.


Maar de doorzetter gaat toch de tuin onderhouden.


Het pad is aardig dicht gegroeid.


Meerkoetje zwemt net uit beeld.


De bloem van de gele plomp is wat klein dit jaar.

21 gedachten over “Weer naar buiten.

 1. Mirjam Kakelbont

  Het is niet alleen heerlijk maar ook hartstikke gezond om buiten te bewegen. Dat wisten we al lang maar soms kon het niet. Uitwaaien en met een leeg hoofd en tevreden lijf thuiskomen. Voor minder ga jij de deur niet uit (-: Alles in de natuur groeide gewoon door, getuige jouw mooie foto’s!
  Sportieve groet.

 2. Matroos Beek

  Toch fijn dat alles zich stilletjes aan herstelt.
  Mooi daar in Amersfoort. Wij plannen een bezoek aan familie aldaar als het weer veilig is. Ik kijk er naar uit om Amersfoort dan eens in het echt te aanschouwen.

 3. mizzD

  Het zag er goed uit, daar bij jou. Ik hoop ook snel weer eens een koffietje te doen op een gezellig terrasje.. het gevoel te krijgen dat ooit alles weer normaal wordt heb ik hard nodig!
  Dat dichtgegroeide paadje.. daar moet je ook geen tegenliggers krijgen hè.. maar wél mooi zo met die roze roosjes!

 4. Noortje

  Ik ben zelfs al in een restaurant uit eten geweest (natuurlijk waren daar wel de verplichte maatregelen getroffen) en vanavond ga ik naar de bioscoop. Ik ben benieuwd hoe het daar zal zijn. Je kon in tegenstelling tot anders geen plaats reserveren waar je wilde zitten.
  Ik ben wel blij dat dit weer een beetje kan want ik kreeg toch wel last van het eenzaamheidsvirus.
  Wandelen schiet er bij mij tegenwoordig in terwijl ik er toch tijd genoeg voor zou hebben nu.

 5. Sjoerd

  Zolang je afstand kunt houden is het buiten best uit te houden. En inderdaad, voor je conditie en je gewicht is dat helemaal niet verkeerd.

 6. Morgaine

  Ja de wind van het weekend, lekker fietsen denk je dan, hahaha nee … wij waren even naar Kollum afgelopen zaterdag, naar de radio studio van Nationaal FM. Liefste is daar de technicus, dus vanuit de bus de wind gezien, verder weinig gedaan die dag.

  Terras, ik had het vorige week dan al natuurlijk op Laaksum, maar ik had niet gedacht dat ik het toch fijn zou vinden, ik was nooit zo van terras zitten of zo, hangt er ook vanaf waar.

  Dat meerkoetje vind ik toch wel de beste foto 😀

  X

 7. John

  Binnen blijven heb ik nooit gedaan maar dat hoefde ook niet. Daarbij kom ik hier in de polder zelden iemand tegen. Het waaide idd stevig afgelopen w-end.

 8. די מריו

  Fluitenkruid, ook in het water moet het hebben van mensen die langskomen lopen en zeggen, kijk wat een mooie blom, daar groeien ze van. Er zijn te weinig mensen langs gekomen de laatste tijd. Buiten lopen is sowieso goed, helemaal als je afstand kan houden.

  Love As always
  di Mario

 9. Skyblog

  Afstand houden is best wel moeilijk. Ik blijf steeds binnen. Alleen onze omgeving. Ik ben al paar maanden niet eruit geweest. Uitkijken geblazen. Je hebt mooie wandeling gemaakt Hans. Fontein hebben zeker zwaar door de harde wind. Bij ons zie je veel meerkoeten. Ook gaan broeden. En ook waterlelie bladderen te zien. Mooie foto’s heb je gemaakt Hans.

 10. rebbeltje

  Groot gelijk lekker naar buiten en een wandeling maken.
  Doen wij ook en je komt eigenlijk maar weinig mensen tegen…
  En lekker uitwaaien is best fijn
  Slaap wel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.