Buurt nieuws.

Vandaag een overzicht van dingen uit mijn omgeving en die ik wel met je wil delen.
Handig een telefoonhoesje, maar de verpakking laatje je gewoon op straat achter.
En je oude oortjes knoop je aan de lantaarnpaal.
Maar je kunt ook een heel gebouw in het park plaatsen.
Mijn stalen ros, Hollands glorie .
Weer eentje gespot.
Dan kiest men toch de ander.
Of je kiest er twee.
Of die andere twee.
Zeg maar dag met je handje.


Dag doosje.


Dag oortjes.


Dag Woongroep “Castellum”.


Dag fiets, de middelste natuurlijk.


Dag blikje.


Dag, koekjes, iemand kiest voor kroepoek.


Dag broertjes


Dag speakers.

17 gedachten over “Buurt nieuws.

 1. rebbeltje

  Je ogen goed de kost geven levert altijd wel wat op 😉
  Mocht altijd mee met een oom (als ik er logeerde) en een beer…de boeren af…
  Dan weet je het ook wel haha
  Slaap wel

 2. Wim

  Ik volg je blog nog steeds hoor Hans, maar door een ) leuke ‘ speciale reden ben ik wat minder online, en reageer daarom ook logischerwijs iets minder. Ook mijn kanaal ligt daardoor even wat stil.

 3. rebbeltje

  Ha dat dacht ik ook gelijk bij de oordopjes…
  Iemand kwijt geraakt.
  En ja dat zwerfafval loopt de spuigaten uit…leerde het mijn kroost anders hoor.
  En daar hebben ze nu nog profijt van
  Groetjes

 4. mizzD

  Ja ik dacht hetzelfde als Di mario over die oortjes.. dat doen mensen weleens vaker hè, als ze iets vinden.. het van de grond af iets hoger neerleggen zodat het voor de ‘zoeker’ beter opvalt. Voor de rest moesten ze zich schamen.. maar het zijn niet alleen jongelui die hun troep laten vallen waar ze lopen.. ik liep eens achter een paar oudere dames aan en die lieten ’t servetje van hun Vietnamese loempiaatje ook zó vallen.. ik kan daar echt met mijn verstand niet bij.. op een winkelstraat, met overal afvalbakken..!

 5. Sjoerd

  OT.. Ik mocht je corrigeren, op ieder etage zitten apart schakelende schakelaars voor de verdieping en de verdieping eronder of erboven. dus boven zit een wisselschakelaar en onder zit een wissel schakelaar en op de tussenverdieping zitten twee wisselschakelaars er zijn geen kruisschakelaars omdat op ieder verdieping een lamp kan branden zonder dat op de andere verdieping een lamp hoeft te branden.

 6. klaproos

  ja Hans mensen dumpen veel troep ik vind het doodzonde, mja…. wat doe je er aan
  het lijkt steeds erger te worden

  leuk nieuwe speakers 🙂 wat zul je genieten

 7. John

  Ja, dat mensen nu nog steeds hun troep gewoon op straat gooien ondanks wat we allemaal weten over wat afval doet.
  Die speakers zul je echt veel plezier aan beleven. Zoals gisteravond toen je Overdose draaide 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.