Badkamervloer.

Ja, de oorzaak van mijn val een vochtige badkamervloer en in de reacties las ik ook dat daar de meeste ongelukken in huis gebeuren.
Gelukkig en heel lief is dat ik veel adviezen en goede raad heb gekregen van de volgers van de weblog.
Het liefste wil men me komen helpen en men drukt me op het hart om maatregelen te nemen.
Nu zitten er standaard al beugels aan de muur bij het toilet en in de douche, gelukkig wel want ik gebruik ze meer dan ik had gedacht dat ik hier kwam wonen.
Nu kun je dus badmatjes, tegels en Antislip rondjes en strippen enz. kopen, dat is wat ik zoal aan advies en op internet tegen kwam.
Maar ik kwam ook een Antislip tegelspray van SecuCare tegen, een spray om uitglijden in de badkamer te voorkomen.
De pluspunten van de spray zijn, snel aan te brengen, direct klaar voor jarenlang gebruik en
geschikt voor alle soorten keramische tegels.
In slechts drie eenvoudige stappen, vloer schoon maken en drogen, tegels insprayen en
afnemen met water, dan is de tegelvloer zelf antislip en het antislipeffect zal meerdere jaren aanhouden.
Dit sprak me enorm aan, omdat ik dan de hele vloer in een keer antislip kan maken en
voor langere tijd.
Dus ik heb een fles van 500 ml besteld en dan kan ik ervaren of het ook klopt.
Wordt gisteren de spray afgeleverd, twee dagen eerder zegt de gene die het brengt, het pakketje lekt wel.
Dus binnen uitgepakt en was de fles al leeg, toch weer dat rode kruisje.
Nu maar terug sturen en kijken wat men met de klacht gaat doen.

Hier onder een instructie filmpje.

19 gedachten over “Badkamervloer.

 1. Morgaine

  Ik betwijfel of dit werkt? Het lijkt me te gemakkelijk om het anti slip te maken en dan voor jaren?

  Nou, jij gaat het uitproberen in elk geval, zelf moet ik nu in een bad douchen, heb een anti slip mat gekocht voor in bad, maar ernaast leg ik een oude handdoek of dweil droog neer, waar ik dan op stap, dat gaat tot nu toe goed!

  Simpel, doeltreffend, maar ja… ik heb mijn slippers er dan ook bij staan waar ik daarna direct even in stap tot ik in de slaapkamer ben om mij aan te kleden.

  X

 2. boerin zonder naam

  Een anti-slipmat kán werken….. Maar als de badkamervloer nat is en de mat wordt op de natte ondergrond gelegd zit er een vloeibare waterfilm tussen de nopjes en de tegels en daar gaat de mat op glijden……. Het anti-slip idee is dan weg en de mat is dan dus een gevaar, Ervaring uit eigen uitglijders, heeft mij ruim 23 jaar geleden een gebroken linkerpols gekost. (deze is wel goed geheeld, in tegenstelling tot de rechter 3 jaar terug) Zou dus toch die spray maar proberen.

 3. Matroos Beek

  Dat is nieuw voor mij… Zijn er al reviews te vinden? Ervaringen?
  Je kan ook antislipmat kopen van een rol. Je meet de plaatsen op waar je loopt en waar je mogelijks kan uitglijden. Op al die plekken kan je zo’n matje op maat knippen en leggen. Ze zijn te wassen op 30 graden in de wasmachine en kunnen in de douche en daarbuiten worden gebruikt. Het is maar een tip, mocht dit niet werken.
  https://www.huis-en-comfort.nl/p/p1568504/?variantId=P1568504_191551652&utm_medium=sea&utm_source=google.nl&utm_campaign=02_-_PLA_-_Smart_-_(Gruppe_3)&utm_content=pla&gclid=EAIaIQobChMIgvKX0uGE6wIVTOd3Ch0gMAICEAQYBiABEgLodvD_BwE

 4. rebbeltje

  Bij mijn pa kwam er een bedrijfje en die hebben de vloer antislip/gemaakt aangepakt.
  Werd zelfs vergoed dus zou toch maar eens informeren wat de mogelijkheden zijn.
  Via de woningbouw of zorg ?
  s6 met je vloer
  Groetjes

 5. mizzD

  Ik doe mee met Lies.. heb er m’n bedenkingen bij. Vind het op dat filmpje er ook nog niet echt antislip uitzien. Maar goed.. niet geschoten is altijd mis.. dus als jij het wilt proberen kan dat geen kwaad denk ik. Hopelijk komt er snel een nieuwe levering.. dingen kunnen kapot gaan in de productie of in het vervoer.. dat is nu eenmaal zo. Wel weer pech voor jou!

 6. John

  Als het werkt is het een uitkomst maar dan moet wel het flesje vol zijn. Wat een slechte levering was dat. En ligt het aan de pakketdienst? Waarschijnlijk wel.
  Ik hoop dat je snel een nieuw flesje hebt en je vloer veilig kunt maken, Hans.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *