Geschiedenis Park Schothorst.

Ik ben lid van het OVF (Oudheidkundige Vereniging Flehite Amersfoort).
Zoals bekend is het in deze corona periode lastig om bijeenkomsten te organiseren.
Maar de vereniging doet enorm zijn best omdat toch voor elkaar te krijgen.
Zo ook digitaal een historische wandeling door park Schothorst.
Heb met veel interesse de video bekeken en er ging een wereld voor me open.
Wat een rijkdom aan historie werd er verteld.
voor de geïnteresseerde hier de video.

15 gedachten over “Geschiedenis Park Schothorst.

 1. mizzD

  Het was dan ook een prachtige wandeling die Noortje en ik een aantal jaren gelden daar in Amersfoort maakten. Ik ga dat filmpje één deze warme dagen zeker eens bekijken.. is toch geen weer om veel anders te doen hehe.

 2. Marlou

  Dag Hans,

  misschien ga ik vanavond even rustig kijken…
  Heb nu iets teveel te doen.
  Lijkt me heel interessant… Amersfoort is een fijne stad

  Groetjes, Marlou

  .

 3. Tine de Jong

  Je woont in een mooie omgeving en filmpje was ook interessant.
  P.s je zat niet in de spam Hans maar geen reactie gezien verders.
  Wel bedankt voor reactie op mijn dagje uit video op YT.

 4. John

  Het is natuurlijk ook gewoon heel erg leuk om de geschiedenis van het gebied waar je woont te kennen. Corona heeft de hele boel omgegooid maar dit is een prima oplossing. Ik zet de video in later bekijken op YT want wil er wel graag voor gaan zittem.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *