The Tide is Turning.

Misschien ga ik vanaf zondag weer logjes schrijven.
Vandaag begin ik aan een nieuwe sessie bij de fysiotherapeut, met een verwijsformulier.
Daarin staat wat er aan mijn rug schort.
Thuis doe ik al braaf drie keer per dag oefeningen, die ik na al die jaren wel kan dromen.
Zelf de veranderingen aanbrengen met een helpende hand moet het toch weer goed komen.
Vandaar Roger Waters met het prachtige nummer ‘The Tide is Turning’.

29 gedachten over “The Tide is Turning.

 1. Mirjam Kakelbont

  Ik hoop zeker dat het tij voor jou zal keren en je eens wordt verlost van je pijn. Maar alweer letterlijk uit de voeten kunnen, zal een verademing voor je zijn. Overbelast je niet. Mocht je het aankunnen dan lees ik graag al je logs.
  Sterkte en een dikke liefs ♥

 2. TRUDY

  Hoop dat je dag een goede dag was. Ik weet uit de tijd dat ik ziek was, hoe zwaar het soms kan zijn, maar ik verloor de moed niet en elke dag werd het een beetje beter, dat wens ik jou ook.

 3. Lies

  Zo’n ieniemienie Show, Hans, da’s ook leuk! Doe maar rustig aan.
  ‘k Hoop dat het, voor zover mogelijk, op korte tijd goed/beter komt.
  Lie(f)s.

 4. rebbeltje

  Och ja je moet je ergens mee bezig houden hè…mooi nummer gekozen.
  Lekker mak an
  En dat geld voor jou ook…heeft tijd nodig om weer in de running te komen.
  Groetjes

 5. Melody

  Alles op zijn tijd.. je moet nog een aantal jaren mee dus nu met beleid geeft je bewegingsvrijheid
  Sterkte

  En ja “turning” … er is wel zo het eea dat mag “turnen” van mij

 6. TRUDY

  Je bent er weer, ja, zelf kunnen we veel, ik heb zo ook mijn oefeningen om me rug te behouden, ik hang drie maal daags aan een deurpost, ik denk dat de buren denken dat ik mezelf verhang, het moet een vreselijk gek gezicht zijn, maar het helpt, alles hang ik zo weer op zijn plaats, ik heb het van Herman van Veen, die doet het aan de trap en toen ben ik gaan zoeken of ik ook iets had en ja.

  Doe rustig aan en zo blij weer iets van je te horen. straks je plaatje luisteren.

 7. mizzD

  Laat die tide maar turnen inderdaad.. heb er vertrouwen in dat het goed gaat komen.

  Ikzelf heb ook vaak met nare dingen in het leven dat m’n eerste ingeving is even te stoppen met bloggen.. maar je mist het hè.. en de afleiding ervan. Dus kijk maar wat je doet, wij zouden je blog sowieso hier in het oog houden.. maar als het kán, gewoon dóén joh!

 8. Morgaine

  Oh, dat zou echt te gek zijn, dat fysio jou maar snel op de been mag helpen weer, het heeft mijn moeder ooit geholpen, zij kwam in het ruggenklasje terecht zoals dat toen heette, fysio, maar krachttraining puur op de rug gestoeld.

  X

  @hier dus moeders kant…

 9. John

  Goeiemorgen Hans,
  Oefeningen kunnen je weer helemaal op de been helpen. Ik weet er alles van. De fysio zal je ook veel gerichter kunnen helpen nu hij precies weet wat er aan je rug schort.
  Succes met het traject en goed voornemen om weer te gaan bloggen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.