coronavaccin.

Men zegt wel dat vooruitgang verbetering is, maar na het afgelopen jaar twijfel ik niet meer.
De ontwikkeling van de computer is door een aantal bollebozen gedaan,
maar het slimste jochie van de klas stak er met kop en schouder boven uit.
Hij is een ziener, beweerd men wel en is een hartstochtelijk voorstander van vaccins en sprak in 2015 al over een wereldramp.
Bill Gates moet dus wel een persoonlijk belang hebben bij het coronavirus. Toch?
Nu is het miniseren in de multimedia doorgegaan, de grote logge computers zijn slanke snelle bit monsters geworden.
De koelkast telefoon is een slim brein van techniek geworden, ze nemen bijna je denken en handelen over.
Niet alleen het overnemen van je denken, maar ook de verslaving van software leveranciers, ook hun geldbuidel puilt uit.
Een pannenkoek verkopen is een eenmalige handeling, die wordt toch poep, maar software kun je blijven klonen met licenties, een keer iets slims bedacht en men loopt binnen.
Zo heb ik met Bill afgesproken dat ik mijn oude experimentele geïmplanteerde chip uit mijn hoofd te laat verwijderen, deze heeft zo goed gefunctioneerd en bijgedragen aan het miniseren van de chip.
Dat deze via de Corona vaccin injectie de nieuwe variant die geheel aan deze tijd voldoet te
laten aanbrengen, niet alleen bij mij natuurlijk.
Samen delen is samen stelen van je persoonlijke gegevens.
Een chip implanteren met het coronavaccin?
‘Zeer onwaarschijnlijk’.


Onder het witte verbandje zat de chip.
Maar kan nu overal in het lichaam goed functioneren.

22 gedachten over “coronavaccin.

 1. RenéSmurf

  Het is spul waarvan niemand weet hoe het over een tijdje zal zijn, ik gok niet met mijn lichaam. En er wordt inderdaad flink aan verdiend, en dat vind ik ook storend. En dat de mensheid het klimaat koste wat kost niet wil redden werkt ook niet mee.

 2. Suske

  Het coronavirus is volgens mij een uitvinding van Bill Gates zelf. Hij kreeg het niet verkocht aan de chinezen en heeft het dus maar ook op de rest van de wereld losgelaten. Dat hij steun gekregen heeft van Trump is volgens mij duidelijk. Fake news ?

 3. Mirjam Kakelbont

  Hahaha! Volgens mij heb jij een honingdropje onder de pleister verstopt (-:
  Ik heb zo’n mijn bedenkingen over het virus en de bijwerkingen ervan. Een chip zal er niet inzitten, maar wat wel? Je ziet in de Verdeelde Staten wat macht met een idioot als oom Donald doet. Helemaal de weg kwijt.

 4. Marlou

  ha die Hans,

  daar ben ik weer…
  Nee… ik laat me niet gek maken.
  Volgens mij heb jij daar helemaal geen chippie onder dat pleistertje…
  Ik ken je nu een beetje: aan jouw lijf geen polonaise.

  Dus eh… vertel morgen maar wat er onder dat pleistertje zit!

  Groetjes van Marlou

 5. Yova

  Haha moet niet gekker worden hé. Ik zou dit niet doen chips inbrengen. Pfff.. Laat maar gewoon vaccinatie geven in arm . Leuke foto van jou Hans. Grappig gezicht.

 6. klaproos

  leuk gebracht hans, de complotgekkies smullen hier weer van…

  er zullen altijd mensen blijven die van het leed van anderen smullen omdat ze er mee verdienen,
  wat ik van de week schreef alles is gericht op beter maken terwijl het beter zou zijn oma andersom te denken en aan preventie te doen…

  maar ik laat me niet gek maken Hans:-)
  dat weet j e wel he

  geniet van vandaag

 7. Tine de Jong

  We wachten maar af wat we zullen ontvangen. Duurt nog wel even en door de reacties die ik ontving ben ik toch wel overstag gegaan om deze ook maar te gaan nemen. Maar zo een chip als dit mogelijk zal zijn die dus weer echt niet.

 8. John

  Wat ik mooi vind is hoe ze al die prikkers geleerd hebben slechts een minichip uit dat flesje te zuigen want er zitten er toch 6 in. Je ziet ze niet, zo klein zijn ze. Jij hebt de oude in ieder geval al omgeruild. 😆
  Bill Gates is een held. Hij gebruikt zijn vermogen ten goede.

 9. Di Mario

  Zit in die chip ook een sensor dat als ik honger heb dat de sensor een signaal naar de keuken geeft dat er iets klaar wordt gemaakt? Anders hoef ik het niet.

  Love as always
  Di mario

 10. LeidseGlibber

  Ja Hans en er zit ook 5G in de vaccinatie, voordeel daarvan is dat je nooit je telefoon meer op hoeft te laden zolang je hem maar in je zak hebt. Je wordt toch helemaal gek van die complotdenkers.

 11. mizzD

  Ik kan er hartelijk om lachen Hans.. maar in deze barre tijden moet je wél opletten met wat je schrijft. Want er zíjn mensen die denken dat wat jij hier allemaal schrijft wáár is.. en die durven zich daarom niet te laten vaccineren.. wat helemaal niémand ten goede komt. Nu is die grote smiley daar naast je ‘chip’ wel een duidelijke indicatie dat het hier iets betreft dat om te lachen is hè..! 😉
  Bill Gates heeft dik en dik verdiend met z’n computerbusiness, maar doet nu met al die miljarden wel heel veel goeds voor de (derde) wereld ook en dat vind ik écht een hele goede zaak. Er zijn immers ook miljardairs die met hun poen alleen maar naar de maan willen of wat voor egoïstische droom dan ook.. en wie heeft dáár wat aan?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.