Bank’s Show.


Dreamin’.
If I had words.
Dan wens ik je een geweldige dag.
Een dag met gouden zonnestralen.
En een zilveren maneschijn.
Dit weekend is er weer een nieuwe aflevering van de BankShow.
Vol met verzoekjes, de brief, het weer en het verhaal.
Ook nu weer een gezellige aflevering met veel muziek.
Muziek om op de bank bij weg te dromen.
Het wachtwoord kun je krijgen door een persoonlijk bericht,
of via het reactie formulier op de weblog.
Je bent weer welkom bij de nieuwe aflevering van de “Bank’s Show”,
Ik wens je veel luisterplezier.
Op de pagina “Bank’s Radio” staat een overzicht en de player met alle de “Bank’s Shows” en de “GGOS Shows” die tot nu toe zijn gemaakt.

In het eerste uur:
Voor de volgende jarige luisteraars heeft Hans Bank een song gespeeld.
zon-nebloem.
Lies.
De volgende luisteraars hebben een verzoekje aangevraagd.
Willy Duvel.
MizzD.
zon-nebloem.
John.
Sjoerd.
Dorien.
Peter.
Hilly.
Rebbeltjes.
Suske.
Willy.
Lies.

In het tweede uur:
Natuurlijk de brief van……
Shirel.
Di Mario.
Yaron.
Voor luisteraars heb ik het verhaal voorgedragen van de:
Boerin.


12 gedachten over “Bank’s Show.

 1. mizzD

  Goed geraden Hans! we zijn terug op het nest.. ’t is mooi geweest!
  Bedankt voor het draaien van m’n verzoekjes en al je reacties op m’n blog tijdens m’n vakantie! 🙂

 2. Sjoerd

  Ach ja Hans, ik heb al zoveel muurschilderingen gezien. Dan kan er wel eens ene tussen zitten die ik wat minder vind.

 3. John

  Oh, ik zie Golden Earing staan vlak voor mijn verzoekje. Dat is toch een leuke opwarmer voor wat komen gaat.
  Verder weer een paar leuke nummers in de lijst.

 4. boerinzondernaam

  If I had words zou ik nu het verhaal van de Boerin voorlezen……(laat hans Bank weten), maar ik heb helaas alleen maar BLURRED LINES door gekregen…….. OldMan opperde dat ik het misschien had zitten lezen met mijn SUNGLASSES op. Maar de regels zijn gewoon helemaal BLACK!!!!!
  Nu heeft Oma naar de Boerin gebeld, ze vroeg me om het nummer, en ik zei: DRAAI 797204, dat is haar privénummer. Ik hoorde Oma zeggen: IK BEL JE ZOMAAR EVEN OP om te vragen wat de reden is dat het verhaal onleesbaar is……
  Nou, Oma kreeg het antwoord wel los natuurlijk: De Boerin had de winnaars van de Cum Laude Awards, de landelijke keuringen van de beste op de boerderij gemaakte kazen en verse zuivel in haar verhaal verwerkt…… Maar die mogen op zijn vroegst ZATERDAGAVOND pas voorgelezen worden, en dan is de show al de ether in! Dus, wie wil weten wie er gewonnen heeft zal op de webside van de Bond Boerderij Zuivelbereiders moeten kijken!
  Of de filmpjes die giasteren vrij gegeven zijn op youtube (Cum Laude awards 2021)
  https://www.youtube.com/watch?v=KQ3D-kAXwXU&list=PLJBb9cg-I_dsWDIzCt-U82FL5GIgZc2nI
  En nee Hans…. Het is niet spannend. Mijn is mede-organisator bij de BBZ en vindt het niet netjes om dan te winnen. Zijn producten worden wel gekeurd, maar zonder mededinging. Ze komen wel in aanmerking voor de prijs-categorie van goud, zilver of brons, maar zullen niet of nooit een Award winnen. Wel twee winnaars hier in de streek, in Streefkerk en Molenaarsgraaf. Maar de grote landelijke prijs is hier niet gevallen. Die wordt vandaag uitgereikt aan twee boeren in ………. (weet ik wel maar mag ik nog niet zeggen!)
  https://www.ad.nl/rivierenland/hier-komt-de-beste-belegen-kaas-van-nederland-vandaan~a6cf9769/
  Tot zover ter info, Hans!!

 5. Lies

  If I had words, Hans… ’t Is me weer de nacht…
  ‘k Heb er jouw eerste stukje opzitten, en ‘k ga nog eens naar buiten… Slapen zal weer niet lukken, en morgen (vandaag!) is ’t vroeg dag…
  Morgenavond -> tweede uur!
  Dank voor Miel Cools, dank aan de bemanning!
  Lie(f)s.

Reacties zijn gesloten.