GGOS.

Vandaag in de GGOS. 2021-11-26

Een overzicht van de GGOS van vandaag, het is aflevering 235.
Het is vrijdag, de social gathering kan beginnen, Hans is wel afwezig.
Flip controleert of hij op de fiets of met de bus is gegaan.
Oma maakt warme chocolade op de ouderwetse manier, met slagroom.
Ondertussen leest Oma het verhaal van de Boerin voor.
Van Traantje hoeft het verhaal niet, zou de Boerin afluisteren via de kazen?
Laat je verder maar verrassen in de GGOS, te vinden op de pagina van Bankradio.

2 gedachten over “GGOS.

  1. Sjoerd

    Ja zeg, ben ik me tussendoor ook even een kop warme chocolademelk met slagroom gaan maken. Ik had geluk dat er nog een onaangebroken bus ik de koelkast lag. Aan de andere kant, een paar lekkere handvaten… Volgens mij heb ik nu wel een lied overgeslagen. Hebben ze het in ene keer over een big Mac… Oh nee dat moet big mouth zijn… dan zal die McNeal ook wel niet veraf zijn.

Reacties zijn gesloten.