Agenda.

Ik en mijn papieren agenda van 2021 hebben op 31 december afscheid genomen.
Een agenda krijgt eenmaal in december ontslag.
De agenda liep op zijn laatste blaadjes en de kalender was ook aardig afgeslankt.
Dat in vergelijking aan het begin van het jaar, toen was deze nog dik en vol bladerig.
Er staan alweer nieuwe afspraken op de eerste bladen van 2022, de elektronische uitgave heeft de herinneringen weer geladen.
Synchroniseren heeft plaats gevonden, zal geen afspraak missen.
De zaken worden weer opgebouwd op naar het einde van het jaar.

20 gedachten over “Agenda.

 1. Dorien

  Een Nederlandse afscheur kalender, een agenda van Libelle op het bureau, een agenda/kalender op het bureau ( voor de zaak) en een kalender gekocht om de thuislozen te helpen. Ik hou me nu aan mijn digitale op het mobieltje. Ik weet waar, wanneer en hoe 😀😀

 2. Noortje

  Ik heb nog steeds een gewone papieren agenda. Ook heb ik een weekkalender in de keuken hangen. Soms heb ik ook wel dingen in mijn digitale agenda staan maar een papieren vind ik toch handiger.

 3. mizzD

  Mijn agenda is een weekkalender naast de pc en eentje op de wc.. daar schrijf ik alles op wat ik aan afspraken heb en wat ik aan dingen moet doen.. je zit altijd wel een paar keer per dag aan de pc en op de wc, dus dan vergeet ik niks hehe. Digitaal heb ik niet.. ook niet op de pc, al krijg je via email van de tandarts en zo altijd wel herinneringen voor afspraken door. En die schrijf ik dan op m’n weekkalender als het er nog niet opstond. 😉

 4. Yova

  Papieren hebben ik hekel aan. Ik heb ze mooie kalender hangen. Daar kun je ook schrijven. Kalender van Marjolein. Heel mooi. Soms hangen papier op de kast. Dan kunnen vaak bij houden. Of in pc erin zitten. Fijne dag.

 5. John

  Mijn papieren kalender heb ik jaren geleden afgeschaft en zit compleet digitaal. Het is ook handiger, zo’n papieren agenda neem je minder makkelijk overal mee naar toe.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.