GGOS.

Vandaag in de GGOS van 2022-08-09

Een overzicht van de GGOS van vandaag, het is aflevering 417.
Flip is nog druk aan het zoeken in de studio, zijn neus staat op scherp.
Oldman vraagt: heb je al gevonden wat je zoekt?
Ja, ja zegt Flip, een heel uur in een doosje.
Laat je verder maar verrassen in de GGOS, te vinden op de pagina van Bankradio.


Zomer.

3 gedachten over “GGOS.

  1. mizzD

    Hittegolven.. daar denk ik aan, als ik aan de zomers in m’n jeugd denk. En dan elke dag naar het openluchtbad met een stapeltje boterhammen met pindakaas..! 🙂 En later in m’n tienerjaren leek het ook altijd goed weer.. dan deed ik vakantie werk bij het VKF (vakantiekinderfeesten).. op dagkamp in de polder en instuif draaien in de sporthal.. leukk! En in het weekend gingen we ’s avonds naar het Wantijpop, een openluchtconcert in het park met locale bandjes.

  2. Sjoerd

    Goede muziek kenmerkt zich met een eigen intro wat in de eerste tonen een bepaalde herkenbaarheid moet hebben Vroeger kon ik bij de eerste tonen al zeggen welke artiest en welke song het was. Tegenwoordig weet ik wel nog wat er gaat komen, maar de namen erbij wordt steeds moeilijker…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.