17 gedachten over “Fietstocht.

  1. Dorien

    De chef was gisteren zo benauwd dat hij even werd onderzocht in het ziekenhuis. Gelukkig bleef hij er niet. Vandaag heeft de huisarts penicilline voorgeschreven en de benauwdheid neemt iets af. Ja, jij kent het…

  2. rietepietz

    Nee fietsen is nog een brug te ver maar dat komt wel weer. wél een mooi fietspad in het filmpje, zo glad als een biljartbal.

  3. mizzD

    Denk dat het heel goed is om uit te kijken naar wat je straks weer voor gezonde activiteiten kunt gaan doen.. en daar hoort het fietsen zéker bij. Goede motivatie om nu vooral goed je oefeningen te blijven doen.. dan zit je voor je het weet weer op je fiets.

  4. Tine de Jong

    Dat is inderdaad een mooie route en je hebt een mooie vooruitzichtje maar voor nu is het heel belangrijk dat je beter wordt. En wellicht dan wat oefenen op zo een hometrainer maar ook stap voor stap om je conditie dan wat te gaan verbeteren. En voor je het weet fiets jij dan deze mooie route zoals in filmpje.

  5. YOVA

    Komt wel goed met je. Even eerst goed herstellen met je lichaam. Kan niet op 1 dag Hans. Je hebt toen klap gehad. Fietsen komt wel Hans. Mooie fiets route te zien. Fijne dag.

  6. John

    Nog even doorzetten met je oefeningen en zo en je zit weer op de fiets. Als de wil er is kom je ver. Veel fietsroutes zijn de moeite waard. Ook leuk om zo te volgen.

Reacties zijn gesloten.