December koude drukte.

Na de Black Friday, die wel erg lang duurt is het gewoon donderdag een december.
Maar het lijkt wel een gekkenhuis op de commerciemarkt.
Men kan niet wachten tot de Sint weer is vertrokken en dat men aan de kerst kan beginnen, want doe op tijd je boodschappen.
Je bent gewaarschuwd want december kan het wel eens zo druk zijn dat u de kans loopt om mis te grijpen en u product is uitverkocht.
Dan valt uw kerst mooi in het water, de kans op sneeuw is blijkbaar minimaal en verwacht men regen.
Nu kunnen we toch al niet op een strenge winter rekenen, de temperaturen in december liggen aan de frisse kant met temperaturen van gemiddeld 6 °C.
Ongeveer de helft van de maand december wordt er regen verwacht in Nederland.
Wel worden een paar dagen sneeuw verwachten, maar wanneer is nog afwachten.
Maar niet alleen naast het nodige voedsel, moet ik ook schoenen, jassen en dassen op tijd inkopen, dat valt te lezen in de advertenties en nieuwsbrieven.
Stel je zou wat vergeten of te laat opsturen, 2022 zou nooit meer het zelfde zijn.
Of de winkels weer vroeger open zijn, de kans is groot.
Wat zou dat een goed voornemen kunnen zijn voor 2023?Kate Bush – December will be magic again.

11 gedachten over “December koude drukte.

 1. Tine de Jong

  Aan de feestdagen doe ik dit jaar niet zo veel. slechts een impressie maken als men dit vraagt. En black friday day is ook niks voor mij. Ik heb alle wat mijn hartje begeerd en dus ook niks nodig en voorraad voedsel ook voldoende hier. En ja druk is het nu al in winkels en als ik toch wat boodschappen nodig hebt, dan ga ik altijd een dorpje verder op want daar kwamen mijn man en ik graag. In de landwinkel is voldoende voor mij te verkrijgen.
  P.S als je eens een reactie op mijn blogs plaatst gebruik dan de url link van deze want op die van blogger staat deze link niet. en kom ik nergens in. Bij voor baat dank, Tine

 2. rietepietz

  Eerst Sinterklaas even wegwerken, eerder komt kerst niet ter sprake. En zo heel veel anders dan anders doe ik ook niet. Het hoeft allemaal niet zo overdadig. En black Friday heb ik geen winkel van binnen gezien.
  Grappig, in haar glorie tijd vond ik Kate Bush niet om aan te horen, nu kan ik van haar nummers genieten.

 3. rebbeltje

  Die gekte die overgewaaid is…gaat aan mij voorbij.
  En wij houden het nog steeds met sinterklaas…het kinderfeest.
  Kerst is weer wat anders…gewoon gezellig samen zijn

 4. mizzD

  Wij vieren al sinds we een hond hebben (vanaf 1991) rustig kerst met z’n drietjes.. in ons ouwe kloffie, kado’s vinden we niet nodig en met eten dat we gewoon lekker vinden. Heerlijk rustig, geen stress en geen verleidingen.. je kunt de commercie best links laten liggen als je dat wilt hoor, niemand die je verplicht die winkels af te struinen.. mensen laten zichzelf gewoon graag gek maken. 😉
  Prachtig hoe je het beschrijft.. met die Black Friday die nogal lang duurt hahahahaa.. geweldig.

 5. Sjoerd

  We hebben alle kadootjes voor de kleinkinderen al lang in huis… Dus geen paniek en overvolle winkels meer.

 6. די מריו

  Ondernemers roepen zo hard om de laatste euro uit je portemonnee te krijgen. Totdat het niet meer kan. En dan blijven ze met teveel aan spullen zitten.

  Love as always
  Dimario

Reacties zijn gesloten.