Nieuwe agenda.

Als ik in mijn papieren agenda kijk, mag het wel duidelijk zijn.
Het is januari 2023 en het jaar begint bijna als of het voorjaar is.
De agenda is weer dik en mollig, ruimte genoeg om de planning te noteren.
In vergelijking met het eind van het jaar, toen de agenda op zijn laatste blaadjes liep en flink was afgeslankt.
Er staan straks weer afspraken op de nieuwe bladen en de elektronische agenda wordt ook weer ingevuld.
Alle zaken worden weer geplant en hoop dat ze door kunnen gaan.
Voorlopig even geen feestdagen meer.
Zodat we het jaar 2023 rustig aan kunnen beginnen.
Mijn goede voornemen is “take it easy”.

16 gedachten over “Nieuwe agenda.

 1. rietepietz

  Hier ligt ook de papieren agenda weer open op de eerste week van het nieuwe jaar. Maar pas volgende week eerst genoteerde afsprak, de kapper. ik noteer ook lang niet alle afspraken maar alleen die waar een exacte tijd onthouden moet worden. En natuurlijk lang vooruit geplande uitstapjes zoals in april naar Londen.

 2. Dorien

  Fijn met een nieuw blad en een jaar vol verwachting. Ik heb een digitale agenda maar op het bureau ligt ook een papieren agenda. Daar liggen rekeningen in die dan en dan betaald moeten worden, kaartjes voor evt voorstellingen en meer van dat. Ik kan hem niet missen. Ik heb overigens al mn oude agenda s nog…sinds 1986. Nostalgie of rommel.😄

 3. mizzD

  Mijn agenda is een weekkalender op de wc.. daar kom ik elke dag een paar keer, dus dat is handig haha! Er staat alweer genoeg op ingevuld.. gelukkig alleen maar leuke dingen! 😉

 4. Francky

  Ik noteer alles digitaal. Mijn vrouw houdt nog een papieren agenda bij. In beide agenda’s staan reeds afspraken. Het dagelijks leven gaat nu eenmaal verder.

 5. Hilly Nicolay

  Ik heb plannen gemaakt.
  Misschien kan het om welke reden dan ook niet doorgaan.
  ik zie het wel.
  Ik ga meer genieten in het nu.

  (plaatje aangevraagd in je vorige blogje…)

  Alle goeds,
  Hilly

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.