Winkelsluitingsdagen.

Ik lees digitaal de de stad Amersfoort.
lokaal nieuws is ook belangrijk om te weten.
Maar het artikel over de Winkelsluitingsdagen vond ik wel heel opmerkelijk.


Eigenlijk gewoon een foutje waar je om kunt lachen.
Het hele artikel over de winkelsluitingsdagen is hier te lezen.


Is dit een grapje?

15 gedachten over “Winkelsluitingsdagen.

 1. rietepietz

  Tja mijn week hééft gewoon geen 365 dagen, ik moet het met 7 dagen in de week doen. 😉 Maar voor mij hoeven de winkels niet op zon- en feestdagen over. Toen ik nét getrouwd was was “de kruidenier”nog gewoon op zaterdagmiddag ook dicht, en toen was een koelkast in huis meestal nog luxe.
  Zo’n meneer die de rekening betaalt ben ik nog nooit tegengekomen, dat is dan wel weer jammer.

  1. Lies

   @’k Bedoelde het filmpje, Hans, dat jij je boodschappen niet ‘kreeg’!
   Het krantenartikel 😉 was duidelijk!
   Lie(f)s.

 2. mizzD

  Een foutje waar je om kunt lachen? volgens mij is het volle ernst. En hier is het ook al zo.. elke dag is alles gewoon open.. tot aan Eerste Kerstdag aan toe. Blijkbaar zijn we daar als maatschappij aan toe.. altijd alles maar door laten gaan.. de commercie moet blijven draaien.

 3. Robert

  Is de volgende gekke stap , dat de winkels ’s nachts ook open gaan? Af en toe een rustdag is ook goed. Moet niet gekker worden. houdoe Robert

 4. John

  Ik denk dat in een 24 uurs economie, de winkels ook elke dag open kunnen zijn. Wel verwachten dat mensen alle dagen werken, maar niet de winkels open op zon- en feestdagen is raar en klopt gewoon niet.

 5. Sjoerd

  Voor mij mogen ze de zon- en feestdagen wel weer dicht gooien. Iedere dag van 8 tot 8 moet toch voldoende zijn.

Reacties zijn gesloten.