GGOS.

Vandaag in de GGOS van 2023-09-26.
Een overzicht van de GGOS van vandaag, het is aflevering 698.
Alle gekkies verzamelen roept Oma.
Flip Oma roept ons, zegt Oldman.
Hoezo? Vraagt Flip.
Ik denk dat ze een verrassing heeft, zegt Oldman.
Die is nog niet zo gek, zegt Flip.
Laat je verder maar verrassen in de GGOS, te vinden op de pagina van Bankradio.

4 gedachten over “GGOS.

  1. Sjoerd

    Die oma heeft er gevoel bij, ‘Crazy on You’ van Heart als ik me niet vergis. en dat terwijl het buiten zonnestralen regent en allemaal in een little green bag. Als dan de lady nog niet smiles weet ik het ook niet meer, maar ik luister nog even verder.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.