Kilometerkampioen.

Ik heb voor mijn werk best wel veel kilometers gemaakt, met de trein.
Het zal niet iedereen bekend zijn, maar afgelopen zaterdag 16 september was het dan zo ver, tijdens de Raildagen organiseert Treinreiziger.nl een nieuwe editie van de Kilometer Kampioen!
Het doel was om te kijken hoeveel kilometers iemand op één dag (24 uur) met de trein af te leggen?
De winnaar krijgt een Interrail ticket om per trein een rondreis door Europa te kunnen maken!
Spelregels:
Leg in 12 of 24 uur zoveel mogelijk kilometers per trein af.
Elk traject telt maximaal 2x mee, mits het traject één keer is afgelegd met een trein die op het betreffende traject op elk station heeft gestopt.
Meer info: zie kilometerkampioen.nl.
Op de website Kilometer Kampioen 2023 is er een overzicht te zien van de Kilometerkampioenen.


Bart Kromwijk heeft een leuk verslag gemaakt van de uitdaging.
Het is een leuke promo om meer voor het openbaar vervoer te kiezen.

17 gedachten over “Kilometerkampioen.

 1. rietepietz

  Die prijs komt een beetje als mosterd na de maaltijd, Zal wat kosten zo’n dagje trein in trein uit. Ik vind het best wel prettig reizen als ik ergens heen moet maar voor m’n lol een héle dag trein in trein uit? Ik dácht het niet hoor.

 2. Robert

  Keileuk om te volgen deze video. Ik reis deze vakantie volledig met trein,boot,bus etc. Zo ontspannend en dwars door Nederland langs keimooie routes en uitzichten. Verwonderlijk hoe mooi Nederland is.

 3. mizzD

  Beetje onzinnige actie vind ik hoor.. ze mogen van de NS van mij hun prijzen laten zakken in plaats van dit soort dingen te organiseren.. die prijzen rijzen al de pan uit en dan willen ze het in de spits nóg duurder maken.. van de gekke. Zo krijg je de mensen het ov wel uit.. nou ja, dan blijven er genoeg plaatsen over voor die kilometervreters natuurlijk.. pfff!

 4. Dorien

  Wat een leuke actie van de NS. Mocht je gratis reizen als je je aangemeld had? Ik denk van wel, anders was het onoverkomelijk met de prijzen voor openbaar vervoer. Leuk om te lezen!

 5. Lies

  Weer eens een ‘ander’ kampioenschap, Hans.
  @Deze ochtend, ’t moest er van komen, aan de stelling blijven haperen… 😉 Gevolg, één open wondje op m’n scheenbeen, één (nu al!) grote blauwe bult. Gelukkig niets ergs dus. Lomp hé…!
  Lie(f)s.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *