Het blijft kriebelen.

En dan blader je eens door je fotomappen en kom je opeens een oude foto tegen.
Het heeft te maken met de techniek van 25 jaar terug en dan zie je dat er op computer en
communicatie gebied veel is veranderd.
Ik droom even verder bij deze foto, nog veel analoge techniek een beeldscherm voor de pc nog met een beeldbuis.
Dingen die je nu eigenlijk alleen nog bij een liefhebber van oude technieken zal vinden.
Ik heb in een rot periode alles naar de kringloop gebracht en hoop dat een ander er veel plezier aan beleeft.
Ondertussen is hier een digitale, maar ook analoge opstelling van apparatuur terug gekomen.

19 gedachten over “Het blijft kriebelen.

 1. Mijnnikonenik

  Toen ik begon te werken waren er alleen centrale computers en ponskaarten . Zo’n dik exemplaar computer heb ik ook nog gehad thuis en de eerste Macintosh 😀. Wat een evolutie! Een mooie verzameling.

 2. rietepietz

  Zo’n bakbeest als rechts onderaan op de foto heb ik ook nog gehad. Draaide nog op MSdos en met floppies. Een krijgertje van het kantoor van m’n toenmalige schoonzoon. Een inbel-internet verbinding kwam er pas bij de eerste nieuw pc die al op windows draaide.

 3. mizzD

  Ja, dat is allemaal hartstikke hard gegaan hè.. en je móét zowat wel mee, want de oude zooi wordt niet meer ondersteund. Ik kan me onze eerste Atari pc nog herinneren.. we konden er nauwelijks al wat mee, ik gebruikte ‘m als een luxe typmachine hahaha!

 4. John

  De CRT-schermen waren zo slecht nog niet. Ze gebruiken alleen een pak meer stroom dan de huidige schermen doen. Ik as er vroeg bij met de computer en heb alles meegemaakt. Van opkomst internet en al, de allereerst windows. Heerlijke tijd met de allereerste nieuwsgroepen.

 5. Yova

  Het was voor jou droom om te doen. Ik zie veel oude spulletjes moet wel eens weten hoe het moet., Echt voor jou Hans. Er zitten bekende erbij wij ook vroeger deden. Monitor echt hele oude ding. Fijne dag.

 6. Sjoerd

  Hier ziet het er nu ook een beetje anders uit. Mijn eerste computer, een Sinclair ZX 80 doet het nog steeds, ik kan het alleen niet laten zien want ik heb geen werkende TV meer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.