Verborgen Zone.

Gisteren “het geheim van Poliphilo” vandaag een grappig detail van de “Verborgen Zone” in de wijk Kattenbroek in Amersfoort.
Want toen ik de kunstwerken van Poliphilo aan het zoeken was kwam ik ook andere grappige dingen tegen.
Zoals gewone gebruiksvoorwerpen van deze tijd zoals een auto, telefoon, scooter, en spaarlamp zijn verwerkt in de timpanen van de huizen in de Verborgen Zone.
Op de gevels zie je regelmatig een vrolijk oranje olifantje staan en in de putdeksels zie je voetafdrukken van een kind, een volwassene en vogelpootjes.


Verborgen Zone, woningen met afbeeldingen op de timpanen.


Deze afbeelding zegt me niet zo veel.


Deze afbeelding is wel duidelijk een auto.


Een vrolijk oranje olifantje.


In putdeksels zie je voetafdrukken van een kind, een volwassene en vogelpootjes.
De vogelpootjes heb ik uitvergroot, zijn lastig te zien.

10 gedachten over “Verborgen Zone.

  1. Morgaine

    Volgens mij zat dit in de auto speurtocht ooit van mijn moeders werk destijds, toen bestond het allemaal maar net, in 1998? Ik heb hem nog, of mijn moeder heeft hem gekregen, want ik had de rij route nog met de opdrachten, hahahaha

    En toen wist zij nog bij lange na niet… dat zij er een paar jaar later zelf zou gaan wonen, of dat haar ‘man’ daar ook ging wonen en elkaar ontmoeten zou ook nog even duren, hahaha
    X

  2. willy

    mooie details waar je oog moet voor hebben Hans

    vooral dat putdeksel, vind ik heel knap

    prettige dag

  3. די מריו

    Die putdeksel is wel leuk. Hier in de stad hebben we putdeksels met een bootje erin verwerkt. Verder zullen veel verborgen dingen niet gezien worden door mensen. Dat is toch weleens jammer.

    Love As always
    Di mario

  4. John

    Als je het niet weet en je zou daar lopen zou het je niet echt opvallen denk ik. a die putdeksel wel als je naar de grond staart. Leuk hoor.

Reacties zijn gesloten.