WAF.

Nee ik heb geen hond aangeschaft, maar ga het wel over dieren hebben.
Er zijn websites en You Tube kanalen die je blijven boeien.
Een van die You Tube kanalen is “Wildlife Aid” een organisatie die zich al meer dan 30 jaar inzet tot het welzijn van de dieren, ze zijn gevestigd in het Engelse Kent.
Ook hebben ze meer dan 15 jaar de televisieserie “Wildlife SOS” op Animal Planet.
Hun website is wildlifeaid.
De filmpjes zijn boeiend en aandoenlijk om te zien, zeker als je een zwak voor dieren hebt.
Een van de bekendere filmpjes is wel dat Simon een zwanen jong gaat redden die vast zit in een hek en het aan de stok krijgt met een van de ouders.


Cygnet rescue – Simon beaten up by an angry swan.

15 gedachten over “WAF.

 1. klaproos

  mooi hé Hans hoe sommige mensen zich inzetten met gevaar voor eigen leven om een dier te redden dat vind ik zulke helden die krijgen een standbeeld van me ❤

 2. mizzD

  Ik keek gisterenavond laat hier nog even.. en ben blijven hangen op YouTube.. met ál die dierenfilmpjes..! Het was érg laat eer ik op bed lag! 🙂 Mij is vooral dat filmpje met dat vosje met z’n kop door een autowiel bijgebleven.. niet te geloven dat ze dat beestje loskregen..!

 3. Noortje

  Vorige jaar hadden wij in de vijver bij onze zitkuil ook een zwanenpaar met pullen. Leuk om te zien maar vader zwaan liet echt niet tot dat je er te dicht bij de kwam. Die man is echt niet bang. Bij ons in de gemeente is er een vrouw van de zwanenwerkgroep die ook niet bang is. Zij doet ook zulk soort dingen. Heeft vorig jaar een gewonde pul gevangen en naar de zwanenopvang gebracht.

 4. Yova

  Deze filmpje had ik al veel eerder gezien. Zwanen kunnen ook brutaal wezen. Wat mooi weer om te zien deze filmpje. IK ken deze meneer. Was vroeger op de tv dierenarts. Echt heel mooi stuk. Ik keek heel veel ernaar. Echt geweldig man is dit. Wildlife SOS mist ik wel. Ik hou het van soort serie. Toch geeft toch liefde aan de dieren. Fijne dag gewenst Hans.

 5. John

  Al eens een klap van een zwaan gehad Hans? Die komen echt aan. Geweldig dat deze man dit soort klusjes opknapt. Voor dieren moeten we zorgen.

 6. Ka

  Zwanen zijn linke beesten als ze nageslacht hebben. Ik loop er graag een blokje voor om.

Reacties zijn gesloten.