Buurt nieuws.

Vandaag een overzicht van dingen die zijn blijven liggen en die ik wel wil delen.
De herfst is begonnen en daar ben ik niet rouwig om geeft me veel meer lucht.
Maar het is toch regelmatig mooi weer, met stijgende temperaturen.
De pepernoten en kruidnootjes liggen weer in de schappen bij de buurtsuup.


Toch wel mooi herfstweer.


Nog even en ze hebben weer vakantie.


Het dorpsfeest is voorbij.
Maar de bloembak deed me denken aan het balkon van Sjoerd.


De Romeinen hadden het over brood en spelen.
Nu is het brood en chips.


De kavels staan in de verkoop.


Wie biedt?


We zijn er weer.

14 thoughts on “Buurt nieuws.

 1. Renesmurf

  ja, je kan je geld maar één keer uitgeven, maar gelukkig komt er steeds nieuw geld.
  Op Ameland gingen de kinderen ook alweer naar school toen ik nog vakantie had.

 2. Sjoerd

  Op deze wijze worden natuurlijk de feestdagen geen feestdagen meer, maar feestmaanden. Persoonlijk vind ik dat te ver gaan. En je weet dat ik ook een hekel heb aan het boodschappen dumpen in de supermarkt.

 3. mizzD

  Heb ik zo’n hekel aan.. als mensen een boodschap die ze toch maar niet hoeven, zoals dat brood, zomaar ergens dumpen in de supermarkt..! Gisteren vond ik nog een pak gevuld speculaas tussen het wc-papier toen ik in de Dirk was.. maar dat heb ik toen zelf maar meteen meegenomen.. lekker, lekkerder dan pepernoten! 😉

 4. Yova

  Ik zag veel eerder pepernoten liggen in supermarkt. Zeker maand geleden al bij ons. Vroeg deze reis. En ook twee weken gelden kerstspulletjes klaar maken in Intratuin. Zo vroeg. Hoefde voor mij niet. Pepernoten lust ferry ook graag. Nou niet meer. Boodschapen moet ook gebeuren. Je ziet ook overal herfst aan het worden. Zit nou al te zeuren over pietjes. Kinderachtig allemaal. Laat toch met rust. Je hebt wel mooie foto’s gemaakt Hans.

 5. John

  Brood en chips. Ik dacht eerst dat het een winkelwagentje was, maar gelukkig niet. Van mij had het nog wel een paar weken zo warm mogen zijn, al vind ik dit ook prima.

 6. די מריו

  Hier is de pepernotenwinkel alweer geopend. Met tig verschillende smaken. Het kan niet gekker. Maar wat wil je ook als de grootste pepernotenfabriek van de wereld op nog geen kilometer afstand van ons zit.

  Love As Always
  Di mario

 7. ZON-nebloem

  vorig weekend was ik in Maastricht en ben pepernoten gaan proeven,
  maar voor mij is dat iets typisch nederlands, geef mij maar guimauves
  Een @->- voor jou.

Reacties plaatsen niet mogelijk.