Licht spel.

De zon laat zich ondanks de herfst nog wel eens zien.
Vooral nu de zon lager staat is het licht spel anders en de schaduwen zijn langer.
Het bos is door de regen minder droog en dan glimmen de bladeren zo mooi.
Het is een mooie herfst aan het worden.

15 thoughts on “Licht spel.

  1. Wim

    Alle seizoenen zijn leuk natuurlijk, waarbij bij velen de lente en de zomer de voorkeur geniet, maar de herfst levert toch de meeste mooie en betoverende foto’s die je je maar kunt bedenken. De verkleurde balderen, de laagstaande zon, paddenstoelen, en noem maar op, het is werkelijk schitterende ! Je foto’s getuigen daar ook van .. bedankt !

    Reageren
  2. mizzD

    Het bos bij jou daar is nog wel vrij groen.. maar je schrijft ook dat het een mooie herfst aan het wórden is hè.. ik denk dat het mooiste misschien nog moet komen. Maar de zon op die varens.. schitterend!

    Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *