Fiets.

Tijdens het samenstellen van de nieuwe aflevering van de Bankshow koos ik voor het nummer “fiets” van Herman Van Veen in het tweede uur.
Dit is na de brief van Shirel en vond het nummer zo goed passen bij haar omdat ze een doorzetter is en ook nog eens op de fiets naar school gaat.
Nu heb ik zelf drie jongens en hun basisschool periode konden ze lopend af, maar naar het voortgezet onderwijs gingen ze op de fiets.
En wat is er nu mooier aan het einde van de dag dat je allemaal weer gezond en wel weer thuis bent.
Geniet van deze momenten, want er komt een tijd dat ze hun eigen wegen gaan en dat mag je dan op afstand meemaken.
Maar prijs je gelukkig dat ze je niet vergeten en er altijd wel voor je zijn, maar geef ze ook de ruimte om zichzelf te ontplooien.

14 gedachten over “Fiets.

  1. Mirjam Kakelbont

    Zo’n ontzettend lief liedje. Het is al heel oud en ik heb het lang niet gehoord maar moest meteen aan Roos denken. Zo breng je ze naar de lagere school en twee keer knipperen met je ogen en ze zijn student.
    Lieve goret

  2. Francky

    De zoon ging ook met de fiets naar school. Voor de dochter lag dit moeilijker.
    Zelf ga ik iedere dag de baan op met de fiets.

  3. Natasja

    Ik vind dat ook zo’n prachtig nummer en zing het weleens als ik ze zie fietsen mijn boys. Doet me ook denken aan die keer dat ik met mijn oudste van school naar huis fietste. Ik denk dat ie 4 of 5 jaar was. Hij had wat lange haartjes die wapperden in de wind, zin handjes op t stuur en zijn elleboogjes naar de zij kant. En ik dacht: de wereld is van jou. Dat beeld dat gelukzalige gevoel is vooraltijd in mij zijn gegriefd

  4. Villasappho

    Ken het nummer wel ja, leuk weer eens te horen. Als ik soms zie hoe pubers fietsen dan denk ik dat je idd blij mag zijn als ze thuis komen.

  5. Sjoerd

    De kinderen van mij gingen ook op de fiets, eenmaal is mijn zoon aangereden… daarna ben je inderdaad blij als je iedereen elke dag weer thuis hebt.

  6. klaproos

    prachtig lijkt me als je je kinderen volwassen ziet worden..
    mooi nummer van Herman van Veen,
    prachtig kind die shirel, met fijne ouders

  7. די מריו

    Mooi gesproken Hans, Ik zie het ook als een geluksmoment als ik ze zie fietsen. Mooi te zien dat ze zelfstandig zijn en steeds verder groeien.

    Love As Always
    Di Mario

  8. ZON-nebloem

    heerlijk is dit liedje, ik fiets al altijd sinds ik klein ben, nu nog steeds, het is een hobby, zelfs door weer en wind, en dit liedje is perfect, ook voor Shirel , die mag best trots zijn dat ze naar school fietst.
    Een @->- voor jou.

Reacties zijn gesloten.