Hoofd.

Je hoofd erbij houden, maar dat is voor iedereen weer anders.

De een zit nog met zijn hoofd bij de kerst, anders hang je geen versiering in de heg.


De monteur en chauffeur zitten met hun hoofd bij de motor die olie lekt.


De school heeft hun hoofd bij het voorjaar en zijn bezig de tuin op te knappen.

Zowel links als rechts.


Het weer zit dit weekend met zijn hoofd bij de winter.
Dan koelt het merkbaar af.

12 thoughts on “Hoofd.

 1. Mirjam Kakelbont

  Leuke foto’s heb je gemaakt! Vooral die van het dagelijks leven zie ik graag. Alsof ik even je buurvrouw ben.
  Ik vind het weleens jammer dat mijn hoofd aan mijn romp vastzit anders zou ik het los op mijn nachtkastje kunnen leggen. Tegelijkertijd is het een zegen dat het vastzit zodat ik het niet kan verliezen (-:
  Fijn weekend en lieve groet ♥

 2. Lies

  ‘k Ben een plannetje aan ‘t maken, Hans, om mijn plantjes weer enkele dagen van een jasje te voorzien…
  Lie(f)s.

 3. mizzD

  Hahaha.. heel leuke post! 🙂
  Ik blíjf hopen dat het meevalt met die winter.. maar ik vrees er voor.
  Groetjesss!

 4. Yova

  De school krijgt mooie knap buurt in de tuin. Wat is dit heel mooi om te zien. kersthanger vergeten zeker eruit te halen. Deze school ziet heel goed uit. De laatste foto prachtig geworden. Ja hoor gaat weer flink vriezen. Maar voor de korte duur Hans. Fijne dag gewenst.

Reacties plaatsen niet mogelijk.