16 thoughts on “Zon in de herfst.

 1. willy

  wisselende wolkenluchten in deze tijd van het jaar Hans

  en dat zie je ook op deze foto’s

  wandelen, elke dag als het even kan

  zo denk ik er tenminste over

  groeten

  Reageren
 2. rebbeltje

  Genieten van wat er nu te zien is…paddestoelen in de tuin en in de straat de verkleurde bomen.
  Die laten al heel wat blad vallen…dus mogen we ruimen.
  Maar toch vind ik de herfst wel wat hebben
  Gister de muziek geluisterd…was weer leuk.
  Vraag deze BOB MARLEY, ONE LOVE
  Nog op tijd?
  Groetjes

  Reageren
 3. Skyblog

  Wat is daar mooi om te wandelen. Weer geen weer. Gewoon eruit gaan Hans. Echt herfst om te zien. DE éne boom is schitterend om te zien van prachtig rode bladderen. Zo ik ga straks naar de tandarts toe. En daarna gelijk de stad erin. Ik hoop dan droog blijft. Gisteren was weer later op de regen gevallen. Mooie foto’s Hans. Groetjes,

  Reageren
 4. Wim

  Je hebt gelijk Hans, wandelen is inderdaad niet alleen een leuk tijdverdrijf, het geeft je de mogelijkheid andere mensen te ontmoeten, prachtige natuur te ontdekken, even uit te rusten van de dagelijkse beslommeringen, en om van het weer te genieten. Want ook de herfstperiode kent mooie momenten, dat blijkt uit de prachtige bijgaande foto’s ! Ik wens je alvast een goed weekend !

  Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *