Van de Bank plaat.


Ik kreeg een bericht dat de meteorologische zomer voorbij is.
Maar de zomer is nog lang niet voorbij.
Ook al zit de R in de maand.
Ik laat me niet flessen.
De van de Bankplaat is deze week:
The Police met het nummer “ Message In A Bottle”.

Aanstaande donderdag staat de nieuwe “Bankshow” op de “Bank’s Radio” pagina.
Mocht je een verzoekje hebben, laat het Hans Bank weten,
hij zal deze dan meenemen in de uitzending.
Je verzoek kun je aanvragen tot aanstaande woensdagochtend,
moet even onder de bank kijken of ik deze wel in mijn verzameling heb.
Trouwens daar haal ik de muziek altijd vandaan, soms onder het stof,
soms een blinde greep, als het maar goed in het gehoor ligt.
Wens je een prettige week toe.

13 thoughts on “Van de Bank plaat.

 1. Trudy

  Geweldige muziek, denk dan altijd aan de laatste jaren van mijn vrijgezellenbestaan, had al een kindje op mijn 21 ste en was keurig getrouwd, een maand of 11, ja, zo ging dat in die tijd en toen ik net 22 jaar was had ik er al twee.

  In september had Annemieke het plan opgevat dat we samen zouden gaan zingen in Zaandam, in de Koperen Bel, bij een band, eenmalig. Ik zou dan Amy Winehouse “Back to Black gaan zingen en Annemiek een stevig nummer, maar helaas de band speelt het nummer dat ik wil zingen niet, dus nu vraag ik het maar aan. Ik heb zo lang niet gezongen, ik vond dit wel een veilig nummer, andere durf ik nog niet aan, dat moet eerst weer wennen.

  Reageren
 2. mizzD

  Eén van de betere nummers van de Police.. vind ik toch.
  Ik vraag ‘Get here (if you can)’ van Oletha Adams, mooi gevoelig nummer.
  Alvast bedankt weer!

  Reageren
 3. Peter

  En weer een hele goeiemorgen Hans. Ons verzoekje dit keer is van Vanity Fare met Come Tomorrow.
  Maak er een leuke week van en groetjes van Petra en Peter.

  Reageren
 4. John

  The Police, mijn oudste zus was er wilt van toen der tijd.
  Voor deze week vraag ik Alice in Chains aan met All I am. Van hun nieuwste plaat.

  Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

(Spamcheck Enabled)