Van de Bank plaat.


Wat heeft het met liefde te maken?
Nou eigenlijk alles in het leven.
Mens, dier, bloemen en planten.
Zonder hen zou het leven maar saai zijn.
De van de Bankplaat is deze week:
Tina Turner met het nummer “’What’s Love Got To Do With It”.

Aanstaande donderdag staat de nieuwe “Bankshow” op de “Bank’s Radio” pagina.
Mocht je een verzoekje hebben, laat het Hans Bank weten,
hij zal deze dan meenemen in de uitzending.
Je verzoek kun je aanvragen tot aanstaande woensdagochtend,
moet even onder de bank kijken of ik deze wel in mijn verzameling heb.
Trouwens daar haal ik de muziek altijd vandaan, soms onder het stof,
soms een blinde greep, als het maar goed in het gehoor ligt.
Wens je een fijne week toe.

14 thoughts on “Van de Bank plaat.

 1. Trudy

  Kom heel even zeggen dat ik vanmorgen bij de huisarts dadelijk doorgezonden werd naar het ziekenhuis, ik moest blijven, maar heb gesmeekt nog even naar de kinderen te mogen, morgen weer onderzoeken, ben goed ziek, tijdens rusten in het ziekenhuis las ik het bericht dat hij dood is, ik ben er stil van, hij is heel oud geworden, maar ik wilde hem nog lang niet missen, hij is mijn hele leven meegegaan, wil je een plaatje draaien voor me van hem? Ik ga snel weer slapen en hoop snel weer de oude te zijn. Je mag alles draaien, ik vind het allemaal prachtig, ik heb denk ik alles van hem, gelukkig maar, voor altijd die mooie stem bij me. Dank!

  Reageren
 2. willy

  Tina Turner ….een dame met een “stem” Hans

  als verzoekje van deze week vraag ik een plaatje van de betreurde Charles Aznavour aan

  prettige dag

  Reageren
 3. mizzD

  Zo’n tof wijf!! alweer een tijdje niks meer van gehoord.. zal er eerdaags wel weer ineens zo’n verdrietige nieuws verschijnen.. zoals van Koos Alberts. Totáál mijn muziek niet, maar toch.. als eerbetoon vraag ik zijn ‘Ik verscheurde je foto’ aan. Die vent had karakter, doorgaan na zo’n tegenslag.. een voorbeeld voor allen.

  Reageren
 4. Peter

  Goeiemorgen Hans. Hebbie dr weer zin in ja? De herfst is begonnen en dat is goed te merken aan de regen nu. Maarre … ons verzoekje dit keer is van Demis Roussos met Marie-Jolie.
  Maak er een leuke week van met groetjes: Petra en Peter.

  Reageren
 5. John

  Goeiemorgen Hans, Een zangeres met heel wat op haar naam. Wie kent haar niet?! En wie kent Meatloaf niet? Mijn verzoekje, meatloaf met paradise by the dashboard light.

  Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

(Spamcheck Enabled)