Groenehuiskamer.

Onder de naam ‘Groene Huiskamer’ wordt gewerkt aan de herinrichting van het gebied rond de vijver van Emiclaer, tussen Kattenbroek en Zielhorst.
Deze week, vanaf 24 november 2014, starten de werkzaamheden voor de laatste fase, waaronder vervanging van de vijverrand en het pad ernaast.
Deze vijverrand is samengesteld uit beton met een kleurtje en dat is nu net de zwakke plek van de constructie het beton is in de loop der jaren verbrokkeld en zo doende flink verzwakt.
Het werk betreft het herinrichten van de westoever van de vijver inclusief het vernieuwen en deels aanpassen van de paden door de thematuinen, renovatie van de plantvakken in de thematuinen, vernieuwen van de bankjes langs de vijver, aanpassen van de inrichting van het bruggenhoofd en de aanleg van het multifunctionele sportveld en verkeersplateau.
Als de werkzaamheden zijn afgerond, begint hopelijk net het voorjaar dan kan de natuur zich weer herstellen en kunnen we volop genieten van de nieuw inrichting in de zomer.

13 gedachten over “Groenehuiskamer.

  1. Boerin Zonder Naam

    …..En vannuit de ‘groene huiskamer’ uitzicht op ‘de Koeientuin’…… In innovatieve stal waar de koeien binnen door de natuur kunnen lopen. Hmmmmm…… Ik laat ze liever gewoon buiten lopen…..

    Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

(Spamcheck Enabled)