Van de Bank plaat.


Het weekend is weer voorbij en dat betekend een nieuwe week.
Niet meer bankhangen of andere leuke dingen.
Nee, je moet van de bank komen.
Als je week begint met de van de bank plaat gaat dit misschien wel gemakkelijker.
Deze keer is de keuze gevallen op André van Duin met het nummer “Een echte vriend”.
Voor een rustig begin van de week.


Aanstaande vrijdag een nieuwe “the Bank’s show” op “Bank’s Radio”.
Mocht je een verzoekje hebben, laat het Hans Bank weten,
hij zal deze dan meenemen in de uitzending.
Je verzoek kun je tot en met aanstaande woensdag aanvragen,
moet even onder de bank kijken of ik deze wel in mijn verzameling heb.
Trouwens daar haal ik de muziek altijd vandaan, soms onder het stof,
vaak een blinde greep, als het maar goed in het gehoor ligt.
Een fijne week gewenst.

11 gedachten over “Van de Bank plaat.

 1. Trudy.

  Dag Hans Blank, ik wens je alvast een goede jaarwisseling en als het uitgezonden is, is het al nieuwjaar. Dus ik wens jou en alle luisteraars en ook die geweldige bank van jou waar al die mooie shows onder liggen een heel gelukkig nieuwjaar, met heel veel liefde en gezondheid.

  Maar wat ik mensen vooral wens, is vrede, vrede in het hart en vrede in het huis en op de hele wereld.

  Ik vraag aan voor het Duinkonijntje: Claudia de Breij, Mag ik dan bij jou .

  Reageren
 2. Lies

  Mooi, mooi, mooi, Hans…
  ‘k Zet er eentje tegen ‘Ik heb je nodig’ van Paul De Leeuw…
  ‘k Voel het…, ‘t wordt een mooi programma…
  Oeps… dan is ‘t reeds 2015…
  Lie(f)s.

  Reageren
 3. Shirel en Yaron

  Hans, het mag weleens gezegd worden, we zijn best lief geweest afgelopen jaar. En dat vinden wij niet alleen van onszelf. Nee… ik vind het ook van Yaron en Yaron van mij. Dus wij vinden best dat we als beloning vandaag twee liedjes mogen aanvragen. Doe voor mij maar Gabriella Cilmi met Sweet About Me en voor Yaron het Lightening McQueen liedje van Cars. Shana tova Hans voor iedereen.

  Mazaltov
  Shirel en Yaron

  Reageren
 4. די מר

  Aan het eind van het jaar en aan het begin van het jaar kun je natuurlijk alle kanten op. Het is het begin van het eind of juist het eind van het begin. Doe daarom deze week maar Smashing Pumpkins met The Beginning Is the End Is the Beginning om het jaar in verwarring te beginnen. Of was het juist eindigen.

  Love As Always
  Di Mario

  Reageren
 5. Peter

  Goeiemorgen Hans. Paar daagjes oud jaar nog en dan fris en vrolijk het verse jaar in stappen. Open haard aan, op een kleedje ervoor liggen en dan Billy Jo Spears horen met Blanket on the Ground. En nu maar hopen dat Billy vrijwillig onder je bank vandaan komt 😉
  Wij wensen jou, en alle luisteraars een heel goed, gezond en mooi 2015.

  Groetjes van Peter en Petra.

  Reageren
 6. Bertie

  Mooi nummer van van Duin, een van de liedjes die je vergeet.
  Graag wil ik Natalie Imbruglia met Torn weer eens horen. (als hij niet te stoffig onder je bank vandaan komt 😉 )

  Reageren
 7. Nikki

  Goeie morgen Hans een zeer mooie clip van Andre van Duin
  Ik zou je zoveel willen zeggen,
  maar dit blaadje is te kort.
  Daarom wens ik nu alleen maar
  dat je heel gelukkig wordt.
  Want liefde en geluk zijn niet te koop,
  maar liefhebben kun je een hele hoop
  Nikki

  Reageren
 8. John

  Mogguh Hans,
  Doe mij die maar. Thin Lizzy met still in love with you ( de live versie) Ik vroeg hem al eens eerder aan, maar dat moet kunnen.

  Reageren
 9. Sjoerd

  Mij schiet net een lekkere oldtimer in gedachten. Klinkt nog een beetje Beatle-achtig maar is de start van Status Quo. Hun allereerste hit, Pictures of Matchstick Men.

  Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

(Spamcheck Enabled)