Van de Bank plaat.


De kerstdagen zijn voorbij, nu gaan we op naar het einde van het jaar.
Deze week komt de gouden terugblik eerder online.
Want het komende weekend is het oud en nieuw weekend.
Maar zoals elke week begin ik met de van de Bank plaat, gaat de start van de week misschien wel gemakkelijker.
De van de Bank Plaat is deze keer: Michael Beach House met het nummer “New Year”.
Wens je een goede week toe.

Aanstaande donderdag een nieuwe “the Bank’s show” op “Bank’s Radio”.
Mocht je een verzoekje hebben, laat het Hans Bank weten,
hij zal deze dan meenemen in de uitzending.
Je verzoek kun je tot en met aanstaande woensdag aanvragen het liefst voor 12.00 uur,
moet even onder de bank kijken of ik deze wel in mijn verzameling heb.
Trouwens daar haal ik de muziek altijd vandaan, soms onder het stof,
vaak een blinde greep, als het maar goed in het gehoor ligt.
Een fijne week gewenst.

20 gedachten over “Van de Bank plaat.

 1. די מריו

  Deze week komt alles samen. Het is het einde van het jaar, van de maand, van de week. De Shabbat begint. Je zou er paranoid van worden. Deze week daarom dat nummer dan ook maar van Black Sabbath.

  Love as always
  Di Mario

  Reageren
 2. די מריו

  Ik ben weer thuis hoor. Wat was het leuk, maar ik moet wel zeggen. Ik heb mijn mannetjes en Ima ook wel gemist hoor. Deze week voor mij I am back van on3way. Om iedereen even goed te laten zien en horen dat ik weer thuis ben…

  Mazzaltov
  Shirel

  Reageren
 3. Mirjam Kakelbont

  Dankjewel voor het draaien van mijn vorige verzoekje!
  Zou je voor mij “There Must Be An Angel” van de Eurythmics willen draaien? Ik hoop dat de plaat onder het stof voor het grijpen ligt. Het is al een behoorlijk ouwetje. Maar nog niet zo oud als ik 😉
  Lieve groet

  Reageren
 4. sjoerd

  Ik weet dat het niet veel met een nieuwjaar te maken heeft maar mij schoot ineens de song van Basshunter in mijn hoofd, Boten Anna. Terwijl voor het komende jaar waarschijnlijk Imagine van John Lennon beter zou zijn.

  Reageren
 5. John

  Avond Hans,
  Ik ben nog wel op tijd denk ik. Door de drukte hier helemaal vergeten tot ik een post op FB zag.
  Ik vraag graag Steven Wilson met Perfect Life aan.

  Reageren
 6. Lies

  Wellicht is het 2016 als ik luister, Hans…, en wat zou ik als eerste aanvragen aan dit nieuwe jaar ? Juist, ja, eentje van Miel Cools. Heb je nog eentje ? Weer is mijn dank groot !
  Lie(f)s.

  Reageren
 7. een Vriendinnetje

  Ha die Hans,

  De rare dagen zullen snel weer over gaan in sleur. Helaas is januari zo’n anticlimax maand. Wel zo fijn dat we dan weer richting de lente gaan. Hoewel dat nog even duurt. Maar met een een beetje hulp van Blackmore Night ” under a violet moon” komen we er wel. Dit plaatje is ook voor de zieke DJ DB en zijn baasje als hart onder de “uitlaat”riem om maar zo te zeggen.

  Reageren
 8. Peter

  Goeiemorgen Hans, maar dan in de middag. Hectische dagen zijn dit altijd hé. Net de kerst achter de rug en nu alweer op pad om de koelekast te vullen voor oud en nieuw. Snap jij nou dat mensen de kerstversiering al hebben hangen? Het is toch pas over 368 dagen kerst?
  Maar afijn ons verzoekje is van Bonny Tyler met Lost in France. Jou kennende ligt deze gewoon onder je bank.
  Allemaal en iedereen wensen wij een leuke jaarwisseling en en voorspoedig nieuwjaar.

  Peter & Petra.

  Reageren
 9. Nikki

  Hallo Hans snel even langs geweest om je een fijne nieuwe laatste week van het jaar te brengen
  Een wandeling gaan maken nog wat genieten van het mooie weer nu het kan he
  Groetjes Nikki

  Reageren
 10. Trudy.

  Ja, ik weet het: Kyteman met Sorry, voor alle mensen die dit jaar verdriet hadden omdat ze iets verloren dat hun dierbaar was, sorry voor de vluchtelingen dat ze soms zo vreselijk in de steek worden gelaten. Maar in de muziek zit ook hoop, hoop op betere tijden, dat we meer gaan delen, liever worden, beter passen op elkaar en het milieu, beter op moedertje aarde. Allemaal een goed uiteinde en een gelukkig nieuwjaar, zeker voor u mijnheer BANK!

  Reageren
 11. Ferry & Jacqueline

  Nieuwe week gaat weer beginnen. Nu nog naar oud en nieuw. Leuke muziek om te naar te luisteren op vroege ochtend Hans. Leuke filmpje is dit. Ik ben eigenlijk nog niet wakker.

  OT: We waren vergeten nog bij te melden over Jimmy. Nu staat gewoon weer erbij de verhaal.
  We waren moe geweest haha..

  Reageren
 12. Suske

  Buiten is een buur bezig het gras te maaien
  binnen cirkelt een vlieg rond mijn hoofd.
  Dit alles eind december.
  Daarom dit verzoekje :

  The Move – met I Can Hear The Grass Grow.

  wens je luisteraars een prettig eindejaar van me.

  Reageren
 13. די מריו

  Hans,
  hier vast mijn verzoekje, ik kan niet slapen. Want straks ga ik Shirel ophalen en ik ben bang dat ik me verslaap. Aan het eind van de week hebben we een nieuwjaarsviering. Tussen zeven en acht. En daarna lekker slapen. Daarom deze week ook een Rosh Hashanah Song for Children met shana tova. Ik hoop dat je kunt vinden wat ik bedoel en anders kun je altijd Aba nog even mailen.

  L’chaim
  Yaron

  Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

(Spamcheck Enabled)