Griepprikje.

Nadat ik de bijna feestelijke uitnodiging had ontvangen om de griepprik te komen halen bij de huisarts heb ik deze donderdagmiddag in ontvangst mogen nemen.
Ik was positief gestemd want ’s morgens was ik al op bezoek geweest om voor het eerst na het stoppen van de diabetes medicatie mijn glucose te laten meten.
Nou dat was gelukkig dik in orde en zodoende heb ik de diabetes overwonnen.
Toch wel een plezierige mijlpaal in mijn leven.
Maar elk jaar haal ik braaf de griepprik en hoop dat ik daar door gevrijwaard blijf van griep.
Helaas voel ik elk jaar weer de gevolgen van de griepprik, zo ook dit jaar.
Vrijdag kon ik al niet meer uit mijn bed komen, zo beroerd was ik en de rest van het weekend bleef het aanmodderen beroerd van de koorts.
Nu maar hopen dat de griep dit jaar weg blijft, maar dat is altijd weer afwachten.
Ik zeg maar zo voorkomen is beter dan genezen,
helaas de afgelopen dagen liep het ietsjes anders.

19 gedachten over “Griepprikje.

 1. Zilvertje

  Wat fijn dat je van de medicatie af bent, goed gedaan, dan ben je dus afgevallen. begrijp ik dat goed?

  Als ze de juiste cocktail hebben ingespoten en het goed hebben voorspeld, dan zal je het niet heel heftig krijgen, maar na de griepprik maak je de ziekte wel een beetje door, je lichaam gaat dan antistoffen maken.

  Ik heb er in mijn leven heel wat gegeven en eenmaal ontvangen, het beviel me niet goed, maar toen viel ik in een risicogroep. Ik zit nu te denken of ik het voor me werk verplicht moest krijgen, maar dat weet ik dus niet meer, zou dus kunnen en dat ik het vaker kreeg. Waren we ook vaak ziek, in een ziekenhuis doe je van alles op, je bent vaak een werkende patiënt.

  Reageren
 2. Mirjam Kakelbont

  Gefeliciteerd met je mooie “suiker-uitslag.” Dat heb je mooi helemaal zelf voor elkaar gekregen!
  Mijn ouders halen ieder jaar de griepprik en zijn ook altijd een paar dagen daarna van de leg. Het forceert toch iets in je lichaam. Als het de echte griep voorkomt, heb je het er wel voor over.
  Lieve groet

  Reageren
 3. Lies

  Dike proficiat voor die suiker, Hans !
  Voor mij liefst geen griepprik… (misschien niet verstandig), dat intussen ‘ziek’ zijn is te beroerd…
  Lie(f)s.

  Reageren
 4. Bertie

  Beterschap en mooi dat je je diabetes overwon. Houe zo.
  Wie ooit een echte griep heeft gehad zou de prik met bijwerkingen wel voor lief nemen. Griep is wel wat meer dan een verkoudheid.

  Reageren
 5. willy

  volgende week heb ik een doktersafspraak voor de griepprik Hans

  dat het vaccin soms bijwerkingen had, wist ik wel..

  maar dat je er zo ziek van was, verwondert me wel

  hopelijk gaat de griep aan jou voorbij

  groeten

  Reageren
 6. willy duvel

  Veel sterkte Hans mogelijk zijn er meer na dan voordelen. Volgens het boek “dodelijke medicijnen” is enkel de fabrikanten die het maken er bij winnen . Groetjes

  Reageren
 7. wily duvel

  Veel sterkte Hans mogelijk zijn er meer na dan voordelen. Volgens het boek “dodelijke medicijnen” is enkel de fabrikanten die het maken er bij winnen . Groetjes

  Reageren
 8. willyduvel

  Veel sterkte Hans mogelijk zijn er meer na dan voordelen. Volgens het boek “dodelijke medicijnen” is enkel de fabrikanten die het maken er bij winnen . Groetjes

  Reageren
 9. mizzD

  Logisch dat je juist ziek wordt van een griepprik.. ze zouden dan ook ánti-griepprikken moeten geven hè hahahaa. Heb nog nooit een griepprik gehaald, zit duidelijk dus ook niet in een risicogroep want ik word ook niet uitgenodigd er eentje te komen halen. M’n vader van 87 wél.. en die is er nooit ziek van gelukkig.
  Groetjesss!

  Reageren
 10. Yova

  Paar weken geleden had ik al griepprik gehaald. Griep krijgen kun beroerd voelen. Het moet toevallig dat je ziek werd. Hopelijk word je gauw weer beter. Beterschap Hans.

  Reageren
 11. די מריו

  Dat is voor mij nog steeds een reden om het niet te halen. Vorig jaar heb ik zelfs helemaal geen griep gehad. Ik blijf het wel zonder doen. Beterschap.

  Love As Always
  Di Mario

  Reageren
 12. ✿Z☀n*n€bL☀eM✿

  die griepprik, op mijn werk verplichten ze ons bijna om deze spuit te halen, maar ik kan er niet tegen, en wordt dan precies nog zieker, dus ik ga gewoon niet. En ik ben niet de enige…
  en jij hebt ook last . Hopelijk ben je vlug beter en krijg je geen griep
  Een @->- voor jou.

  Reageren
  1. willyduvel

   Veel sterkte Hans Mogelijk weet Je nog ;dat boek “dodelijke medicijnen” zou Je mogelijk eens moeten lezen. Die “verklikker” heeft er ook een beetje over massale inentingen en maffia praktijken zoals ik althans heb begrepen Grts

   Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

(Spamcheck Enabled)