Van de Bank plaat.


Gezondheid en geluk zijn niet onbelangrijk in het leven.
De maand december is bij uitstek geschikt om geluk en liefde te delen.
Het geeft je een blij gevoel om er voor de ander te zijn.
Dan kun je voor jezelf vaststellen “I Feel Fine”.
De van de Bank Plaat is deze week:
The Beatles met het nummer “I Feel Fine”.

Aanstaande donderdag staat de nieuwe “Bankshow” op de “Bank’s Radio” pagina.
Mocht je een verzoekje hebben, laat het Hans Bank weten,
hij zal deze dan meenemen in de uitzending.
Je verzoek kun je aanvragen tot aanstaande woensdagochtend 12.00 uur,
moet even onder de bank kijken of ik deze wel in mijn verzameling heb.
Trouwens daar haal ik de muziek altijd vandaan, soms onder het stof,
soms een blinde greep, als het maar goed in het gehoor ligt.
Wens je een goede week toe.

13 gedachten over “Van de Bank plaat.

 1. Mirjam Kakelbont

  December vind ik niet zo’n fijne maand en nu druk ik me nog zacht uit. Het kan niet snel genoeg 2 januari zijn… Maar muziek verlicht de geest dus daar maak ik dankbaar gebruik van. Reken maar op mij morgen!
  Muzikale groet!

  Reageren
 2. Bertie

  Van de Beatles was ik nooit zo gecharmeerd al hoorde ik dat ze goede muzikanten waren.

  Deze keer vraag ik een een nummer van een zanger bij wie ik zwijmelde, ooit.
  Georges Moustaki – Le Métèque.

  Reageren
 3. Peter

  En een hele goeiemaandagmorgen Hans. Ons verzoekje dit keer is een oudje van een TV serie uit begin 70’er jaren. ‘De versierders’ met Roger Moore en Tony Curtis in de hoofdrollen. Het is van het orkest van John Barry met The Persuadors.
  Nog een fijne week: Petra en Peter.

  Reageren
 4. mizzD

  Als ik er voor de ander kan zijn, dan hoop ik eerder dat die ánder zich ‘fine’ voelt.. ik doe dat niet om mezélf goed te voelen eigenlijk. Misschien is ‘I can help’ van Billy Swan wel een leuk plaatje hierbij.. weet alleen niet meer of ik die al eens eerder aangevraagd heb hehe. ‘t Is heel lang een soort van lijflied geweest.. iedereen vroeg me om te komen helpen als ze gingen verhuizen.. en ik deed dat graag, ik hou van schilderen! hahaha!
  Groetjesss!

  Reageren
 5. Lies

  Knappe keuze van je, Hans ! Heel mooi winters Bankje !
  Draai voor mij maar nog eens, Zjef Vanuytsel, Tussen Antwerpen en Rotterdam, wil je ? Bedankt !
  Lie(f)s.

  Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

(Spamcheck Enabled)