Afwachten.

De onderzoeken zijn afgerond, dus is het afwachten hoe de uitslagen zijn.
Dat is een paar dagen in spanning zitten, gelukkig is het morgen zover en kan ik daarvoor naar de huisarts.
Ondertussen probeer ik zo normaal te blijven doorgaan, zo heb ik gisteren zelfs een brief naar de brievenbus gebracht en aansluitend wat boodschappen gedaan.
Ik vond het een hele prestatie van mezelf toen ik weer thuis was,
moe maar ook wel een tevreden gevoel.
Wat me trouwens opviel dat ik in het ziekenhuis in het röntgenwachtkamertje voor de longfoto stond te wachten, was het haakje om je kleding op te hangen.
Dat het maar een beetje op de muur was gegooid, verschillende soorten schroefjes en dan ook nog eens scheef.
Beetje slordig gemonteerd in zo’n mooi ziekenhuis, dat had beter gekund.


Dat kan netter.


Niet in verwachting, maar wel vol verwachting.

23 gedachten over “Afwachten.

 1. Morgaine

  Jeetje ook even je vorige blog gelezen, ik wens jou heel veel beterschap toe, ik wens dat het snel over mag gaan. Hier ook weer aangestoken met werk van de week, voor het eerst weer gezwommen, maar 1 collega liep nog met voorhoofdholte ontsteking, zo’n cirkel dus… vandaag moet ik ook thuis blijven van mijn andere collega’s.

  X

  Reageren
 2. Zilvertje

  Ik kwam even kijken of je al wat weet, maar het is nog stil, ik ga zo naar mijn moeder, de tandarts en boodschappen en allemaal te voet, mijn fiets is bij de maker, ik kijk in de avond weer als ik thuis ben.

  Reageren
 3. Renesmurf

  Als het maar stevig vastzit! Anders moeten er gelijke schroeven worden gezocht en deze er uit en die er in, en daarmee maak je het geheel toch weer zwakker. En je krijgt weer extra afval, de oude schroefjes. Nee, prima zo.

  Reageren
 4. Lies

  Heel knap van je, Hans, dat je, zò ziek, nog oog hebt voor details.
  ‘k Duim met je mee voor goede uitslagen.
  Vandaag zette ik er nog zo’n ‘vlammetje’ bij…
  Lie(f)s, x.

  Reageren
 5. John

  Ja, ik let ook op dat soort dingen. Kan er niets aan doen. Dan worden er kapitalen uitgegeven aan een mooi ziekenhuis, en dan zo goedkoop ogend haakje….
  Sterkte Hans! Ik hoop dat het allemaal meevalt. (deze ochtend kon ik niet op je blog)

  Reageren
 6. Zilvertje

  Fijn wat van je te horen, dat wachten is altijd naar, je haalt je als mens dan van alles in het hoofd. Ik moet erg lachen om het haakje, normaal is het leven zo snel dan valt het niet op. Morgen uitslag, is bijna zo ver. Buitenlucht is goed, maar doe maar wel rustig aan. Hartelijke groet en een muziekje voor jou.

  https://youtu.be/64wIZ409YDk

  Reageren
 7. mizzD

  Als je ergens op moet wachten, vallen je de raarste dingen altijd op hè hehe.
  Maar helemaal niet belangrijk natuurlijk, zo’n haakje.. als jij je maar weer snel wat beter voelt.
  Groetjesss!

  Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

(Spamcheck Enabled)