Van de Bank plaat.


Je hoopt ook vast dat het deze week wat gaat worden.
Wat? Dat moeten we maar afwachten.
Misschien niet het sterkste nummer van McCartney.
De van de Bank Plaat is deze week:
Paul McCartney met het nummer “That Would Be Something”.

Aanstaande donderdag staat de nieuwe “Bankshow” op de “Bank’s Radio” pagina.
Mocht je een verzoekje hebben, laat het Hans Bank weten,
hij zal deze dan meenemen in de uitzending.
Je verzoek kun je aanvragen tot aanstaande woensdagochtend,
moet even onder de bank kijken of ik deze wel in mijn verzameling heb.
Trouwens daar haal ik de muziek altijd vandaan, soms onder het stof,
soms een blinde greep, als het maar goed in het gehoor ligt.
Wens je een goede week toe.

14 gedachten over “Van de Bank plaat.

 1. Lies

  ‘Dat’ zou inderdaad wat zijn, Hans…
  Een vroegere buurman van mij is niet meer. Een ode dus, aan Johan Stollz, Concerto van Natasha. Bedankt.
  Lie(f)s.

  Reageren
 2. mizzD

  Ah ja.. lekker.. McCartney met eindelijk eens niet die typische Beatles-sound.. ik vond het goed!
  Ik denk dat ‘Time to say goodbye’ van Andrea Bocelli nu wel toepasselijk is, nu Skynet ermee stopt. :-/
  Groetjess!

  Reageren
 3. klaproos

  een nummer wat ik niet ken van hem….

  ook niet zó beklijvend eigenlijk 🙂

  fijne week Hans…
  ik vraag het plaatje send in the clowns aan voor mijn allerliefste miMakker Caren, die vandaag terugkomt van een weekje vrijwilligers werk in Hongarije, ze hebben daar geweldige dingen gedaan, en mensen met een verstandelijke beperking geholpen en vooral…. weer een beetje blij gemaakt ,
  ik ben vol bewondering voor haar en haar miMakkers Henk Trudy Judith en Caren jullie zijn toppers van miMakkers * trots kijk*

  Reageren
 4. Peter

  Goeiemorgen Hans. Hebbie d’r weer zin in? Nou wij wel. En omdat het nu regent is ons verzoekje deze week van Nelson Riddle met Route66. die ligt vast nog wel in één of andere hoek. Slaat natuurlijk nergens op met die regen maar ik dacht ik zeg ook es wat.
  Maak er een leuke week van en grotjes van Petra en Peter.

  Reageren
 5. Zilvertje

  Met vertraging de show geluisterd, dat liedje over Scheveningen, jeetje dat was leuk, ken ik nog van heel vroeger en nu weet ik ook wat we doen met Koningsdag op de scholen. Hartelijk dank voor de show en het draaien van het plaatje, ik heb wel even gehuild.

  Ik vraag aan: Grover Washington Jr met- Just the two of us

  Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

(Spamcheck Enabled)