Van de Bank plaat.


Het eerste weekend is weer voorbij en dat betekend een nieuwe week.
Niet meer bankhangen of andere leuke dingen.
Nee, je moet van de bank komen.
Als je week begint met de van de bank plaat gaat dit misschien wel gemakkelijker.
Deze keer is de keuze gevallen op Paul Anka met Lonely Boy.

Aanstaande vrijdag een nieuwe “the Bank’s show” op “Bank’s Radio”.
Mocht je een verzoekje hebben, laat het Hans Bank weten,
hij zal deze dan meenemen in de uitzending.
Je verzoek kun je tot en met aanstaande woensdag aanvragen,
moet even onder de bank kijken of ik deze wel in mijn verzameling heb.
Trouwens daar haal ik de muziek altijd vandaan, soms onder het stof,
vaak een blinde greep, als het maar goed in het gehoor ligt.
Een fijne week gewenst.

15 gedachten over “Van de Bank plaat.

 1. sjoerd

  Ik wil terug naar 1966. Een vrij onbekende band met in zijn gelederen de gitarist Jan Akkerman neemt het nummer Russian Spy and I op… The Hunters. Russian Spy And I, geschreven door Jan Akkerman samen met producer Casper Koelman.

  Reageren
 2. Petra Jansen

  Beste Hans, ik moet heel erg denken aan de begintijd tussen Peter en mij: lonely boy, en ook een lonely girl. Ik wil het nummer ‘Make you feel my love’ van Adėle aanvragen. Dit nummer geeft aan hoe ik me toen voelde en hoe gelukkig we nu zijn. ” I will never do you wrong en niet te vergeten: I will go to the ends of the world for you to make you feel my love….”

  Reageren
 3. luc

  Nick mason , drummer van Pink Floyd is deze week zeventig geworden ! Laat het eenzaam combineren met zijn verjaardag ; Cumfortebly Numb (prettig gestoord) .
  Het lied , uit The Wall opera , vraagt vraagt zich af of er niemand uit zijn eenzaamheid komt verlossen !
  Eenzaamheid , Hans , ben er echt zo bang van alleen te komen als ik ouder wordt !

  Reageren
 4. Lies

  Gezellige plakker, Hans…
  Zo’n ‘Lonely Boy’ ben jij nu ook weer niet… Buiten ‘t gewone leven is er nog je ‘blog-fanclub’ !
  Lie(f)s.

  Reageren
 5. gerry

  Goede morgen lieverds.
  Ja een goed stukje muziek…en dit nummer van Paul Anka is een leuk nummer van vroeger maar die muziek is ook mooier dan tegen wording die muziek vind je ook niet?
  Maak er een mooie dag van en geniet samen et elkaar.
  Liefs en xxjes van gerry doeiii

  Reageren
 6. יָרוֹן

  Hans heb je me zien zingen afgelopen weekend? Ik zou voor iedereen willen zingen die alleen is. Want alleen zijn is niet leuk. Nee…. Ik ben nu aan het oefenen met Mamase van K3, misschien kun je die draaien, zodat iedereen die mee wil zingen, gewoon mee kan zingen.

  Mazzeltov
  Yaron.

  Reageren
 7. Di Mario

  Als je alleen bent moet je iemand bellen. Kijken of er ergens terecht kunt bij mensen die je dierbaar zijn. Die je begrijpen. Mensen die van je houden. Call me van Blondie is mijn verzoekje voor deze week met de hoop dat iedereen wel iemand kan bellen.

  Love As Always
  Di Mario

  Reageren
 8. Boerin Zonder Naam

  Paul Anka…. Zo’n knappe kerel en zo alleen… Is hij gewoon een Lonely boy zoals Andrew Gold bezingt of zoy hij meer een Bachelor boy zijn net als Cliff Richard. Als hij echt eenzaam is zou hij aan Claudia de Breij kunnen vragen: Mag ik dan bij jou…. Want Samen zijn met Willeke Alberti, is veel fijner!
  En dan wil ik iedereen nog een kop koffie aanbieden: Rita Corita met Koffie koffie.
  Ik heb genoeg koffie over van mijn blog deze week!

  Reageren
 9. John

  I’m just a lonely boy… Ja, bekend liedje.. En soms voelde ik me vroeger ook zo.
  Dat is voorbij.
  Voor nu vraag ik Black Label Society aan met Darkest Days (akoestische versie)

  Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

(Spamcheck Enabled)