IJslepel.

Oké, het is herfst, maar een ijsje gaat er nog wel in.
Het vervelende van ijsscheppen is wel dat het ijs aan de lepel blijft plakken.
Een bakje water geeft uitkomst, dan dompel je daar even de ijslepel in.
Wat ook handig is om de lepel met een aansteker te verwarmen.


Een uitvinding van Chad P. Budreau,

onder V.S.- Octrooi 5.131.832.
De uitvinding werd gepatenteerd op 21 juli 1992.
Wil je meer over de uitvinding lezen?
Bezoek dan de volgende website: freepatentsonline.com

14 gedachten over “IJslepel.

  1. FotoFietsMargreet

    Wat de mensen toch al niet bedenken en dan nog patent op zoiets aanvragen….!
    Gewoon bakje met water in de buurt.
    En voor saladebolletjes zijn ze ook handig.
    Maar ik heb er geen een meer, want schep het ijs wel zo uit het bakje.
    Groetjes

  2. RenéSmurf

    ach, dat plakken maakt niks uit, men gebruikt de lepel toch weer voor hetzelfde!
    En ijs hoort meer bij de zomer, daarom zijn ijssalons ook vaak tevens chocoladesalons..

  3. yvonne

    Eet niet zoveel ijs, maar zo’n ijslepel heb ik wel in huis voor ‘je weet maar nooit’.

    Fijne zondag nog,
    yvonne

  4. Redstar

    Een ijsje is altijd lekker, en langleven deze handige ijslepel.
    Verwrmen met een aansteker doen we hier niet. We maken gebruik van het water..

  5. Boerin Zonder Naam

    Gisteren door de veekeuring, kaaskeuringen boeren-fair geen tijd gehad om radio te luisteren…. gaat straks gebeuren!
    De ijslepel….Heel bekend. Ik heb een wit kunststoffen geval met een veertje van Leiffheid. Een stuk of drie modernere varianten zonder veertje. Die laatste 3 zijn ook echt voor het scheppen vaan ijs, alhoewel je er ook goed een ei mee kunt pocheren. De kunststoffen met veer gebruik ik vooral voor het opmaken van salades of het maken van anders-soortige bolletjes voedsel ( bijv. aardappelpuree of rijst) als er mensen komen eten en het eten leuk wil opdienen.

Reacties zijn gesloten.