Ontevreden.

was wel grappig op de terug weg, ik stond te puzzelen op het bordje van de reistijden van de bus.
En daar kwam de bus al aangereden, geduldig bleef de chauffeur wachten dat ik binnen was, gaf hem een compliment want ik had het eerst helemaal niet in de gaten.
Daar zat ik dan in het ziekenhuis geduldig te wachten tussen de onderzoeken door.
Zoals ik al schreef liep het als een goed geoliede machine, alle onderzoeken sluiten op elkaar aan.
Het voordeel is dat je na een uur klaar bent en dat je dan geknipt en geschoren bent.
Tijdens het wachten zat er aan dezelfde tafel een stel te mopperen over het ziekenhuis.
In het oude ziekenhuis was alles beter, parkeren was er geen probleem en de koffie was gratis allemaal bezuinigingen, nu kun je alleen maar een bekertje koud water pakken.
Nou ik moest wel gniffelen want parkeren was altijd een ramp bij de oude ziekenhuizen, vaak geen plek meer en dan moest je wachten of in de wijk parkeren.
In het nieuwe ziekenhuis is er een prachtige parkeer garage met meer dan voldoende ruimte en alles op loop afstand.
En ja koffie was gratis te verkrijgen op elke afdeling stond een automaat, nu kun je inderdaad alleen gekoeld water pakken maar op de begaande grond is een prachtig restaurant en
koffiebar.
Dat kost dan een eurotje of twee maar dan heb je wel een prima kopje koffie, maar als je in het kader van je eigen bezuinigen dat te duur vind is het natuurlijk een verslechtering ten opzichte van de oude situatie.
Zo ze gingen zo nog een tijdje door maar ik werd gelukkig geroepen voor het volgende onderzoek.
Je moet maar zo denken sommige mensen zoeken altijd wel iets om over te mopperen, al geef je ze een gouden ziekenhuis ook daar zal men iets negatiefs over vinden.
Zelf denk ik dat we in onze handen mogen knijpen met de zorg en faciliteiten in ons land,
natuurlijk is niet alles perfect maar het kan altijd slechter maar daar is hier toch geen sprake van.

16 gedachten over “Ontevreden.

  1. Mirjam Kakelbont

    Met mopperen bereik je niets. Ik vind het zonde van mijn energie. Probeer overal het positieve in te zien en je dag wordt er alleen maar beter van. Een schouderklop voor jou, Hans!

  2. Renesmurf

    Ik snap niet wat er valt te gniffelen als er ineens geld voor betaald moet worden. Ik zou dat ook weigeren. Het is toch te gek voor woorden dat mensen worden gezien als geldkoe!

  3. Willy

    minder goede dingen zijn er overal Hans

    en goed doen voor iedereen lukt ook niet..

    een beetje gemopper, moet wel kunnen

    groeten

  4. Matroos Beek

    Ik hou ook niet van die mopperkonten. Inderdaad Hans, we hebben niks te klagen met de voortreffelijke zorg. Vroeger was het echt niet beter…

  5. mizzD

    Veel mopperen op van alles en nog wat schijnt een typische nationale karaktertrek van Nederlanders te zijn.. en aangezien we ook één van de gelukkigste volken van de wereld zijn, móéten we wel gelukkig worden van dat mopperen hehe. Ik moet er meestal vreselijk om lachen, als ik mensen zo hoor mopperen op dingen die eigenlijk heel goed geregeld zijn.. ze doen maar hoor.
    Groetjesss!

  6. Yova

    Mopperen doen wij ook wel eens. Koffie en thee kunnen bij sommige afdeling gratis krijgen. Ik weet bij onze pa die al meer dan twee halve week in ziekenhuis ligt. Rustig blijven Hans. Groetjes,

  7. Zilvertje

    Het is een afreageren, niet iedereen kan met ziekte omgaan en dan het ziekenhuis bekritiseren helpt te overleven in barre tijden denk ik.

  8. Morgaine

    Ik weet exact wat je bedoeld, gezien ik ook beide ken, het oude ziekenhuis en nu het nieuwe, en het restaurant beneden met op zomerse dagen terras, schitterend, je kunt er prachtig wandelen als het even moet als bezoeker dat je weg moet in de tuin prachtig gewoon!

    X

  9. Peter

    Vraag me dan af of mensen in een ziekenhuis komen voor de geneugten zoals gratis koffie met koek e.d. Of zou er een andere reden zijn? 😉

  10. די מריו

    Als je kunt mopperen, dan heb je tijd over. ;-0 Als je het zelf beter kunt, moet je het maar zelf doen. Dus ik mopper nog niet dat Shirel geen brief heeft geschreven… Dat zal zo wel komen… Als het maar niet in de spam terecht komt.

    Love As Always
    Di Mario

  11. ZON-nebloem

    en eigenlijk zijn het altijd dezelfden die veel mopperen,
    want ik mopper ook al eens graag, maar gezegd is gezegd, en liefst niet te lang
    Een @->- voor jou.

Reacties zijn gesloten.