Van de Bank plaat.


Hoor ons hier.
Zie ons staan.
Vertellen niks nieuws maar misschien komt het aan.
De van de Bankplaat is deze week:
De Dijk met Solomon Burke met het nummer “Het moet en het zal”.

Aanstaande donderdagmiddag staat de nieuwe “Bankshow” op de “Bank’s Radio” pagina.
Mocht je een verzoekje hebben, laat het Hans Bank weten,
hij zal deze dan meenemen in de uitzending.
Je verzoek kun je aanvragen tot aanstaande woensdagochtend,
moet even onder de bank kijken of ik deze wel in mijn verzameling heb.
Trouwens daar haal ik de muziek altijd vandaan, soms onder het stof,
soms een blinde greep, als het maar goed in het gehoor ligt.
Wens je een mooie week toe.

18 gedachten over “Van de Bank plaat.

 1. Mirjam Kakelbont

  Een lekker begin van de nieuwe week met de Dijk.
  Ja, ik heb een verzoekje (-:
  Wil je voor mij onder het stof vandaan halen: Climie Fisher met Love changes everything.
  Alhoewel ik de cd heb – en YouTube – heb ik het nummer té lang niet meer gehoord. Hij sloot mijn lijst van de Top 2000 af op nummerr 35.
  Muzikale groet!

 2. Lies

  ‘Ik weet het wel’, Hans, van onze vriend Miel.
  Realiteit is ’t tegenwoordig niet, ‘het moet, het zal, en ik weet het wel’…, nee…
  Lie(f)s.

 3. Peter

  En weer een hele goeiemaandagmorgen Hans. Mijn verzoekje deze week is van Jet Harris & Tony Meehan met Scarlet O’Hara, die zal wel bekend klinken denk ik.
  Fijne week en groetjes: Peter.

 4. John

  De Dijk, ook zo’n band die eeuwig lijkt mee te gaan. Ik vraag vandaag ook een Nederlandse band aan. The Gathering met Heroes for Ghosts. Wel weer een lang nummer maar ja ik houd nu eenmaal van mooie lange muziek. 😛

 5. mizzD

  Aaah, dié plaat hebben wij op de usb-stick in de auto als we op vakantie gaan.. maar ik moet heel eerlijk zeggen dat ik De Dijk liever zélf hoor.. met Huub in het Nederlands.
  Wel triest dat Burke meteen na het voltooien van dit project met De Dijk overleed.. volgens mij zat ie nog net niet in het vliegtuig op weg naar huis en stierf ie op Schiphol.. tot ontzetting van de mensen van De Dijk natuurlijk!
  Heb nu even wel genoeg begrafenissen gehad vind ik.. maar als ík afscheid neem, dan móét De Dijk gedraaid worden.. Bloedend hart.. ik zal het dan vanuit m’n kist nog meezingen hahaha.. maar hopelijk ook dus met de Bankshow komende keer..? :-)!

  1. mizzD

   Oh, even gegoogeld.. maar dat was dus niet meteen ná dat project.. het was toen ie áánkwam vanuit Los Angelos om een concert met De Dijk te gaan doen nav dat project.. in Amsterdam Paradiso.

   1. mizzD

    Oh Hans.. vergeet wat ik hier allemaal schreef.. had met m’n slaperige kop helemaal niet goed gekeken.. ik zag Burke en De Dijk en dacht dat het over die cd van Burke ging met al die in het Engels vertaalde nummers van De Dijk.. ik heb het clipje nu pas gekeken en het was dus een heel ander nummer ( dat ik helemaal niet ken..! en dát voor een De Dijk-fan! hahahahaaa!).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *