18 gedachten over “Oma’s spreuk.

 1. Matroos Beek

  En toch schijnen veel senioren een dieper geluksgevoel te ervaren… zolang ze niet eenzaam of ziek zijn… Naarmate je ouder wordt zie je immers nog beter de schoonheid van het leven. Jammer dat het zo laat komt… Het leven is gemeen als je ouder wordt.

 2. Morgaine

  Ik moest het even 3x lezen… klemtoon en zo… hahaha

  ach ja.. mannen worden vaak mooier naarmate ouder, niet allemaal, maar heel veel gek genoeg wel… dames, zoals ik.. ach ja… karakter 😉

  x

 3. mizzD

  Ik denk dat het klopt Hans, deze wijsheid.. een mens kan op vele manieren oud worden.. en iedereen hoopt toch op een móóie manier.. zonder dementie of hele erge lichamelijke gebreken. Dat daarna dan de ‘winter’ komt.. nou ja, die komt sowiesó, kun je beter daarvóór maar lekker goed zijn.. toch?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.