Van de Bank plaat.


Alone Again (Naturally).
Alleen zijn is niet altijd even leuk.
Vooral nu tijdens de corona, zijn veel mensen eenzaam.
Maar we geven deze week een muzikale troost.
De van de Bankplaat is deze week:
Gilbert O’Sullivan met “Alone Again (Naturally)”.


Gilbert O’Sullivan met Alone Again (Naturally).

Aanstaande donderdagmiddag staat de nieuwe “Bankshow” op de “Bank’s Radio” pagina.
Mocht je een verzoekje hebben, laat het Hans Bank weten,
hij zal deze dan meenemen in de uitzending.
Je verzoek kun je aanvragen tot aanstaande woensdagochtend,
moet even onder de bank kijken of ik deze wel in mijn verzameling heb.
Trouwens daar haal ik de muziek altijd vandaan, soms onder het stof,
soms een blinde greep, als het maar goed in het gehoor ligt.
Wens je een mooie week toe.

22 gedachten over “Van de Bank plaat.

 1. Hilly Nicolay

  Dag Hans,

  Deze week zou ik graag:
  Simple Minds – Don’t You (Forget About Me) aanvragen.

  Vergeet me niet
  noem mijn naam
  uiteindelijk winnen we.

  Na een slechte dag komt een goede dag.
  Hilly

 2. Morgaine

  Only the lonely denk ik nu, weet niet eens wat het nummer is wat erbij hoort, vraag ik ook niet aan hoor, zit nu te luisteren naar Gilbert, prachtig nummer.

  En ik, ik voel mij zo gezegend en dankbaar dat ik LIefste heb, en ook al is hij drukker dan de 2 jaar hiervoor, heel veel weg aan het werk of onderweg met vrienden waar ik niet mee kan, hoeft ook niet, hij komt thuis… en dat … is zo fijn!

  Momenteel ben ik de koffers van Liefste aan het doorspitten die ineens naar beneden zijn gekomen en vol zitten met cd’s uit zijn radiotijd en audio dj werk vroeger en ik heb de Eagles box ontdekt, die ben ik gaan draaien, en ja ik heb al een favo cd gevonden.

  En, dit nummer… ik heb een idee of het ooit uitgebracht is. Peacefl easy feeling… die wil ik graag aanvragen, hopend dat jij het onder de bank hebt liggen.

  https://www.youtube.com/watch?v=n-0lRkuNyj0

  X

 3. Lies

  ‘Aan het strand van Oostende’, Louis Neefs.
  ’t Is er eigenlijk te warm voor, Hans, maar ’t is wel de tijd van ’t jaar om het aan te vragen…
  Lie(f)s.

 4. Matroos Beek

  Ik herinner mij een televisie-uitzending waarin Gilbert ooit wegliep midden zijn nummer omdat er iets niet goed was met de klank. Daar moet ik altijd aan denken als ik nog eens iets van hem hoor. Het kan zelfs goed zijn dat het tijdens dit nummer was.
  Hot in the city van Billy Idol lijkt me wel een heel toepasselijk nummer deze week! Dank je Hans!

 5. Peter

  Goeiemorgen Hans. En leuk de keuze van Gilbert om die ook weer eens te horen. Mijn verzoekje deze week is van Love Affair met One Road.
  Maak er een leuke week van en tot showtime.

 6. mizzD

  Leuke liedjes waren dat.. ‘Matrimony’ had ook een hele leuke tekst.. en die gozer had natuurlijk dat grappige oude jongetjespakkie an.. op deze clip helaas niet!
  Zondag is het de sterfdag van Elvis Presley.. is het alweer 43 jaar geleden. Hij zou nu 85 zijn, maar werd maar 44. Misschien wel een mooie aanleiding om ‘Are you lonesome tonight’ eens te draaien? eigenlijk wel het liefste die uitvoering dat ie zo om zichzelf moest lachen (live in Las Vegas, 1969), omdat ie de tekst verdraaide (‘do you gaze at your bald head and wish you had hair’).. moet daar nog steeds om meelachen.

   1. mizzD

    Vergeet ik nog een leuk feitje te vermelden. Wij moesten onze pup een naam geven met een O.. maar wilden ‘m dus graag Jaxon noemen. Omdat de fokkers ook een hele tijd Ierse setters hadden gefokt, kwamen we op het idee om er voor de stamboom dan O’Jaxon van te maken.. wat zo’n O met een apostrof staat vaak voor een Ierse familienaam hè. De fokkers vonden dat schijnbaar een erg leuk idee, want ze noemden de twee broertjes van Jaxon (die ze zelf een naam moesten geven) O’Reilly en O’Sullivan op hun stamboom! 🙂

 7. John

  Goeiemorgen Hans Bank. Ik vraag vandaag Kiss aan met Charisma. Getrokken van hun disco-rock album Dynasty ook alweer 41 jaar oud. Het nummer staat op de B side van het album.

 8. Marlou

  ha Hans,

  ja… leuk was hij. Met die pet!
  We konden het liedje allemaal meezingen.
  En werd het niet ook in het Nederlands gezongen?
  “Buiten waait de wind om het huis…”van wie ook weer?

  groetjes!
  Marlou

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *